Murat Cemcir, "Ahmet Kural yüzünden beş milyon lira kaybetti" iddialarına yanıt verdi!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Sıla ve Ahmet kural davasının etkileri devam ederken, oyuncu Murat Cemcir'in Ahmet Kural yüzünden beş milyon lira kaybettiği konuşuluyordu. Murat Cemcir bu iddialara yanıt verdi. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
12 Kasım 2018 - 14:33
Magazin

Geçtiğimiz günlerde basına bomba gibi düşen Sıla ve Ahmet Kural davasının etkileri devam ediyor. Şarkıcı Sıla'nın, oyuncu Ahmet Kural'ı kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet etmesi üzerine dava açılmış, Ahmet Kural ise hem açıklamasında hem de ifade vermek için adliyeye gittiğinde bu iddiaları yalanlamıştı.

18-11/12/ahmet-kural-sila-1542022565.jpg

Sıla ve Ahmet Kural olaylarının gündeme gelmesinin ardından Ahmet Kural hakkındaki iddialar nedeniyle anlaşma yaptığı birçok çalışma iptal olmuş firmalar geri çekilmişti. Soruşturma sürecinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, beş milyon lira kaybı olduğu iddia edildi. O şok iddiaya Murat Cemcir'in yanıtı gecikmedi. 

Murat Cemcir'den o iddialara esprili bir yanıt geldi. Sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşan Cemcir görüşmeyi yalanladı ve "bağış sırasına girdiğim doğrudur" dedi.

18-11/12/murat-cemcirrr.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin