Legends of Tomorrow 2. sezona Stargirl geliyor

Justice Society of America'yı iyice temellendiren dizi Stargirl ile bu temeli daha da güçlendiriyor.

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2016 - 14:14
Yeni Bölüm

Daha fazla süper kahramana ne dersiniz? Tabii ki evet!

The CW'nun süper kahramanlar geçidine sahip olan dizisi Legends of Tomorrow'un 2. sezonuna yeni karakterler katılmaya devam ediyor.

STARGIRL GELİYOR

Justice Society of America üyesi Stargirl de hikayeye giriyor!

IGN'in raporuna göre Sarah Grey (Wayward Pines, Lucifer, Power Rangers, Bates Motel), dizinin ikinci sezonunda Stargirl'ü canlandıran isim olacak.

16-08/10/stargirl-legends-of-tomorrow-dizisi.jpg

Justice Society of America'nın bir üyesi olan Stargirl 'Courtney Whitmore' olarak bilinmektedir. Genç bir kahraman olan Stargirl, Starman'in kozmik asasından özel güçler almaktadır.

Commander Steel, Jay Garrick, Citizen Steel ve Rex Tyler gibi karakterlerle Justice Society of America'yı iyice temellendiren dizi böylelikle Stargirl ile bu temeli daha da güçlendirdi.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımcı kadrosunda Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer, Chris Fedak ve Sarah Schechter'ın yer aldığı Legends of Tomorrow'un 2. sezon prömiyeri 13 Ekim Perşembe akşamı The CW ekranlarında gerçekleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin