Prison Break 5. sezonda gerçek ortaya çıkıyor!

Prison Break'in yeni sezonu için yayıncı kanal Fox tarafından yeni tanıtım videoları ve klipler paylaşılmaya devam ediyor.

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2016 - 12:00
Yeni Bölüm

Artık hepimiz Michael'ın hayatta olduğunu biliyoruz. Ya Sara?

Sara'nın, Lincoln'dan gerçeği öğrendiği ana kadar hayatının aşkı ve çocuğunun babasının yeniden yaşamının bir parçası olabileceğine dair herhangi bir umudu yoktu...

Prison Break'in 9 bölümden oluşacak yeni sezonu için yayıncı kanal Fox tarafından yeni tanıtım videoları ve klipler paylaşılmaya devam ediyor.

GERÇEK ORTAYA ÇIKIYOR!

Haberimizin devamında izleyebileceğiniz yeni videoda Sara'nın Michael hakkındaki gerçeği öğrendiği an ve Lincoln'un kardeşini bir kez daha hapishaneden kaçırmak için ayrıntılı bir kaçış planı hazırlama aşamasındaki görüntüleri izliyoruz.

16-08/10/prison-break-5-sezon-gorsel.jpg

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Dawn Olmstead video içinde "Orijinal Prison Break'te sevdiğiniz tüm karakterler Michael'ın kaçışına yardım etme konusunda önemli rol oyanayacaklar" ifadelerini kullanırken Dominic Purcell ise büyük bir güvenle bizleri inanılmaz heyecanlı bir maceranın beklediğini belirtirken, orijinalinden daha büyük ve daha iyi bir kaçışın bizleri beklediğini dile getiriyor.

Yeni sezon oyuncu kadrosunda Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar ve Paul Adelstein gibi isimlerin tekrar bir araya geldiğini hatırlatalım.

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Fox'un diziyi sezon ortası takvimine yerleştirmesinden dolayı Prison Break'in yeni macerasına kavuşabilmemiz için 2017 senesinin başlarına kadar beklemek durumundayız.

'Prison Break' 5. sezon - Sneak Peek

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin