Legion 1. sezon başlangıç tarihi belli oldu!

Kablolu televizyon kanalı FX'in ilk Marvel dizi projesi olma özelliğini taşıyan 'Legion'ın ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı belli oldu.

Volkan Küçükel
06 Aralık 2016 - 10:50
Yeni Bölüm

FX, 2017 senesine bir Marvel yapımı ile giriş yapmaya hazırlanıyor!

LEGION NE ZAMAN BAŞLIYOR? TAKVİMLERİNİZİ HAZIRLAYIN!

Kablolu televizyon kanalı FX'in ilk Marvel dizi projesi olma özelliğini taşıyan 'Legion'ın ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı belli oldu. Yapılan duyuruya göre dizi, 08 Şubat Çarşamba akşamı prömiyerini gerçekleştirecek.

LEGION KONUSU

Aynı kanalda ekranlara gelen Fargo'nun yaratıcısı Noah Hawley tarafından ekranlara uyarlaması gerçekleştirilen ve Downton Abbey'den tanıdığımız Dan Stevens'ı başrolde izleyeceğimiz dizinin hikayesi, bir insandan daha fazlası olabilecek sorunlu bir genç adam David Heller üzerine odaklanıyor.

Dizi, kendisine şizofreni tanısı konulan David Heller'in bir diğer hasta ile garip karşılaşması sonrasında duyduğu seslerin, hayal gücünün ve ön sezilerinin gerçek olma ihtimaliyle karşı karşıya kalmasıyla birlikte ortaya çıkan gelişmeleri bizlere sunacak.

16-12/06/legion-1.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

FX Productions ve Marvel Television ortak yapımcılığındaki Legion'ın oyuncu kadrosunda Rachel Keller (Fargo), Jean Smart (Fargo), Katie Aselton (Casual), Jeremie Harris ve Amber Midthunder (Banshee) gibi isimler de rol alırken; Bill Irwin (SVU) ve Aubrey Plaza (Parks and Recreation) da diziyi ziyaret edecek oyuncular arasında.

Hawley'in yürütücü yapımcı olarak yer aldığı projenin yapımcı kadrosunda ayrıca Lauren Shuler Donner, Bryan Singer, Simon Kinberg, Jeph Loeb, Jim Chory ve John Cameron yer alıyor.

2. FRAGMAN YAYINDA!

Başlangıç tarihinin duyurulmasının ardından FX dizi için bir de yeni tanıtım videosu paylaştı.

'Legion' 2. fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin