Legion 2. sezon onayını aldı

Yeni Marvel dizisi Legion'dan güzel haber geldi. Dizi, yayıncı kanal FX'ten resmi 2. sezon onayını aldı.

FX'nin bu sezon ekranlara getirmeye başladığı yeni Marvel dizisi Legion'dan güzel haber geldi.

LEGION SENEYE DE EKRANLARDA

Bu gece altıncı bölümüyle FX ekranlarına gelen ve ilk sezonunun tamamlanmasına sadece iki bölüm kalan dizi, yayıncı kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı.

LEGION 2. SEZON NE ZAMAN?

İkinci sezon onayı resmi olarak gelse de yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı ya da ne zaman ekranlara geleceği konusunda bir detay verilmiş değil. Sekiz bölümlük ilk sezonu 09 Şubat'ta başlayan dizinin yeni sezonunun 2018 senesinin ilk aylarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Dan Stevens, Aubrey Plaza ve Katie Aselton'lı dramanın yeni sezon onayı alması hakkında değerlendirmelerde bulunan FX'ten Eric Schrier ve Nick Grad, Legion'ın ilk sezonunda çarpıcı bir başarı elde ettiğini belirtirken "Legion, yeni bir dizi olmaktan öte süper kahraman türünü tamamen orijinal bir biçimde ele alıyor. Gerekli yaratıcı riskleri aldığı için Noah Hawley'e teşekkür ediyoruz. Noah, onun üretici ortakları, seçkin oyuncu kadrosu ve Marvel Televison'daki iş ortaklarımızla Legion'ın bir başka sezonunda çalışacak olmak bizim için bir ayrıcalık" ifadelerini kullandılar.

17-03/16/legion-fx.jpg

Legion yürütücü yapımcısı ve Marvel Television patronu Jeph Loeb ise görüşlerini şöyle dile getirdi: "Legion'ın yeni bir sezonu daha olacağı için heyecan duyuyoruz. Noah'ın David Haller'i muhteşem bir şekilde ele alışı ve diğer karakterleri hayata geçirmesi çok arzuladığımız bir şeydi. FX'teki çalışma arkadaşlarımızdan ve birlikte ilk dizi projemizi paylaşıyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz."

FX Productions ve Marvel TV yapımcılığındaki Legion'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Hawley ve Loeb ile birlikte Lauren Shuler Donner, Bryan Singer, Simon Kinberg, Jim Chory ve John Cameron yer alıyor.

Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Jean Smart, Bill Irwin, Katie Aselton, Jeremie Harris, Amber Midthunder ve Mackenzie Grey'i oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin hikayesi ise şöyle: David Haller, çocukken kendisine şizofreni teşhisi konmasından dolayı hayatının büyük bir bölümünü akıl hastanesinde geçirmiş, otuzlu yaşlarının başında genç bir adamdır. David, çekici ve gizemli bir kadın olan Syd ile yakınlaşmasından sonra gördüğü halüsinasyonların ve duyduğu seslerin aslında gerçek olabileceğini fark eder. Hastaneden kaçtıktan sonra ablasının evine sığınır ancak Syd'in hayatına tekrar girişi ile bambaşka bir dünya David'i beklemektedir.

SEZON FİNALİ YAKLAŞIYOR

Bu arada Legion'ın devam etmekte olan ilk sezonunun 29 Mart'ta ekranlara gelecek sezon finali bölümüyle kapanışı yapacağını hatırlatalım.

"Legion" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin