Leke dizisi nerede çekiliyor?

Kanal D ekranlarının büyük bir merak uyandıran dizisi Leke nerede çekiliyor?


16 Nisan 2019 - 17:21
Yeni Bölüm

Başrollerinde Melis Sezen ve Burak Sevinç'in yer aldığı ve dikkat çekici konusu ile yayın hayatına bu akşam başlayacak olan Leke dizisi nerede çekiliyor? 

Leke dizisi nerede çekiliyor?

Bu akşam Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Leke dizisinin çekimleri için İstanbul tercih edilmiş. Dizide de sıklıkla duyacağımız Marine Holding de İstanbul'da yer alıyor... Galata Kulesi, Beyoğlu ve çevresinde dizinin çekimlerinin yapıldığı da söylentiler arasında yer alıyor...

Leke dizisi konusu nedir?

Leke dizisinde Yasemin'in ilgi çekici hayatına konu olacağız. Hayatı boyunca kendi ayakları üzerinde durmaya çabalayan ve hukuk fakültesine yerleşen Yasemin'in tek amacı kardeşi Murat'ı yetiştirme yurdundan almak ve onu ameliyat ettirmektir.  

Cem karakteri varlıklı ve güçlü bir ailenin çocuğudur. Geçmişte yaşadığı bazı olaylardan dolayı kadınlardan uzak durmaktadır. Yasemin, bir şirket etkinliği esnasında sarsıcı bir olay yaşar ve Cem ile karşılaşır. Bu beklenmedik karşılaşma ile birbirlerini bulan ikili, fırtınalı bir aşkın kucağına düşerler...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin