Lethal Weapon 3. sezona doğru son gelişmeler!

Fox TV Grup Başkanı Gary Newman 3. sezonu öncesinde Lethal Weapon dizisi hakkında konuştu.

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2018 - 22:59
Kültür Sanat

Birbirinden çok farklı karakterdeki iki dedektifin Los Angeles sokaklarında güçlerini birleştirerek birlikte çalışmasıyla başlayan olayları mizahı da eksik etmeyerek bizlere sunan Fox'un "Lethal Weapon" dizisi sıkıntılı günlerin ardından 3. sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk sezonda Martin Riggs karakterine başarıyla hayat veren aktör Clayne Crawford'un setteki tutum ve davranışlarının ekibe zarar vermesi nedeniyle oyuncu kadrosundan çıkarılmasının ardından Lethal Weapon'ın yeni bir sezonunun olmama ihtimali doğmuştu.

18-08/03/lethal-weapon-oyunculari.jpg

Ancak dizinin yaratıcı ismi Matt Miller'ın oluşan boşluğu American Pie yıldızı Seann William Scott ile kapatması sonrasında gerçekleşen büyük değişim beraberinde yeni sezon onayını da getirmişti.

Fox TV Grup Başkanı Gary Newman, TCA etkinlikleri kapsamındaki panelde dizi hakkında konuşurken bazı itiraflarda bulundu.

O dönemde yaşanan gelişmeleri anlatan Newman, diziyi ancak izleyici tarafından kabul görecek yeni bir oyuncuyla geri getirebileceklerini aksi taktirde Lethal Weapon'ı sonlandırmayı düşündüklerini dile getirdi ve "Bize Seann ismiyle gelmelerine kadar olan süreçte Lethal Weapon'sız bir yayın programının planlamalarını sürdürüyorduk" ifadelerini kullandı.

Newman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Warner Bros. son sezonun bitiminin ardından bize geldi ve bir değişiklik yapmaya ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Sonrasında Matt Miller karakteri yaratmaya başladı. Seann ile birlikte iş yapmak konusunda büyük bir heyecan duyuyoruz. Matt harika bir showrunner ve harika bir karakterle karşımıza çıktı."

18-08/03/sean-william-scott.jpg

Peki, Scott'ın rolünün detayları konusunda ortada dolaşan söylentiler ne kadar doğru?

Scott'ın Crawford'un Riggs karakterinin erkek kardeşi olarak hikayeye gireceği ya da plastik cerrahi sonrasında Riggs olarak hikayedeki yerini alacağı söylentilerine cevap yine Newman'dan geldi:

"Plastik cerrahi ile ilgili ya da aynı karakteri geri döndürme konusunda herhangi bir düşünce ortada yok. Seann için oldukça derinliğe sahip bir karakter yaratıldı."

Scott'ın, Murtaugh'ın (Damon Wayans) savaş gazisi ve bir baba olan yeni iş ortağı Wesley Cole karakteriyle hikayeye gireceği duyurulmuştu.

LETHAL WEAPON 3. SEZON DAHA KISA SÜRECEK

İlk sezonu 18, ikinci sezonu 22 bölümden oluşan Lethal Weapon'ın 3. sezonunun bölüm sayısı 13 olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin