The Vampire Diaries'ın Jeremy Gilbert'i yeni dizi Legacies'e geliyor!

The Originals'ın spin-off'u Legacies tanıdık isimleri kadrosuna toplamaya devam ediyor. Zach Roerig'in ardından Steven R. McQueen'in de diziye konuk olacağı duyuruldu.

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2018 - 22:05
Kültür Sanat

The Vampire Diaries, The Originals derken sıra Legacies dizisinde!

Yayınladığı dönemin en popüler dizileri arasında yer alan The Vampire Diaries'tan türeyen The Originals geçtiğimiz gün büyük finalini gerçekleştirerek beş sezonluk ekran macerasına nokta koydu. Ancak The Vampire Diaries ve The Originals'tan tanıdık karakterlerin geçiş yapacağı yeni dizi "Legacies" ile bu evrenden kopmayacağız.

JEREMY GILBERT "LEGACIES" İLE GERİ DÖNÜYOR!

Farklı doğaüstü yeteneklere sahip genç ve yetenekli kahramanlarımızın okuduğu Salvatore Yatılı Okulu çevresinde ve The Originals'tan tanıdığımız Hope karakterinin merkezinde geçen hikayeye sahip Legacies'in oyuncu kadrosuna The Vampire Diaries'ta Elena'nın erkek kardeşi /kuzeni Jeremy'i canlandıran aktör Steven R. McQueen'in aynı karakterle dahil olduğu açıklandı.

18-08/03/steven-r-mcqueen-legacies-dizisi.jpg

The Vampire Diaries'ın hikayesinin ilerleyen döneminde avcıya dönüşen Jeremy son olarak dizinin final bölümüne konuk olmuş ve Salvatore Yatılı Okulu'nun yapımına destek vermişti.

JEREMY NE ZAMAN GÖRÜNECEK?

Karakterin sezonun üçüncü bölümünde karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Bölüm sayısının artması ise olası.

Klaus Mikaelson'ın 17 yaşındaki kızı Hope Mikaelson, Alaric Saltzman'ın ikiz çocukları Lizzie ve Josie Saltzman'ı göreceğimiz dizide The Vampire Diaries'ın Matt DonovanZach Roerig'in de konuk oyuncu olarak boy göstereceği duyurulmuştu.

18-08/03/matt-donovan.jpg

The Vampire Diaries hayranlarının sevdikleri bu karakterleri yeni hikayeler içinde görmek izleyicileri sabırsızlandırıyor olsa gerek!

Warner Bros. Television, CBS Television Studios, My So-Called Television ve Alloy Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Legacies'in oyuncu kadrosunda Matthew Davis (Alaric Saltzman), Danielle Rose Russell (Hope) dışında Aria Shahghasemi, Quincy Fouse, Kaylee Bryant ve Jenny Boyd gibi isimler rol alıyor.

LEGACIES 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Julie Plec ve Brett Matthews ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizi 25 Ekim Perşembe akşamı The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin