Leyla ile Mecnun Kaç Bölüm Olacak? Ne Zaman Başlayacak?

Leyla ile Mecnun kaç bölüm olacak sorusuna cevap ortaya çıkmaya başladı. Leyla ile Mecnun ne zaman yayınlanıyor? Dizi kaç bölüm olacak?

Oğulcan Özsezgi
11 Ağustos 2021 - 23:00
Gündem

Exxen platformunun belki de şimdiye kadar en çok beklenen içeriği olması beklenen Leyla ile Mecnun için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda çok fazla bir bilgi yok ama çekimler konusunda yeni detaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Tabii ki en çok merak ettiğimiz şey Leyla ile Mecnun kaç bölüm olacak sorusunun cevabı.

Dizinin kaç bölüm olacağı ve ne zaman başlayacağı çok soruluyor. Belki hala ne zaman yayınlanacağı konusunda net bilgiler yok ama kaç bölüm olacağı konusunda bazı gelişmeler ortaya çıktı.

Leyla ile Mecnun Çekimleri Bitti

Haziran ayının sonuna doğru başlamış olan çekimlerin tamamlandığını belirterek başlayalım. Son yapılan paylaşımlara bakacak olursak, çok kısa bir süre önce dizinin çekimleri tamamlandı. Tabii ki bu çekimler sadece ilk sezon için geçerli olan çekimler oldu.

Devam sezonu gelecek olursa, (ki gelmesi bekleniyor) yine benzer sürelerde 2.sezon için de çekimler başlayacaktır. Dizinin çekimlerinin tamamlanmasıyla beraber yayın tarihinin de çok yakında belli olması beklentisi var. Kesin olarak Leyla ile Mecnun ne zaman başlayacak açıklanmadı ama artık kesin olarak sona gelindi. Yakında dizi yayınlanmış olur.

21-08/11/leyla-ile-mecnun-kac-bolum.jpg

Bunun dışında ilk sezon için bölüm sayısı konusunda ise Exxen geleneklerinin bozulmayacağı düşünülüyor. İlk sezonun 10 bölümden oluşacağı ve haftalık formatta yeni bölümlerin yayınlanacağı konusunda bilgiler var.

Artık geriye sadece Leyla ile Mecnun dizisinin yayınlanması kaldı. Dizi ne zaman yayınlanacak duyurulacak olursa, bunu ekleyeceğiz. Exxen en son afiş görsellerini de paylaşmıştı ama afişler üzerinde de yine Çok yakında ifadesi kullanılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin