Netflix dizisi Komşuların Savaşı'nın 2. sezonu gelecek mi? Haber geldi!

Netflix dizisi Komşuların Savaşı'nın (The War Next-Door / Guerra de vecinos) geleceğine dair önemli bir haber var! Dizi, 2. sezonuyla dönecek! İşte yeni sezon detayları...

Volkan Küçükel
11 Ağustos 2021 - 23:20
Kültür Sanat

Netflix dizisi "Komşuların Savaşı"nın (The War Next-Door / Guerra de vecinos) geleceğine dair önemli bir haber var!

KOMUŞULARIN SAVAŞI 2. SEZONDA SÜRECEK!

07 Temmuz 2021'de ilk sezonuyla Netflix'te dünya genelinde izleyici karşısına çıkan Meksika yapımı komedi dizisi "The War Next-Door" 2. sezonuyla geri dönecek.

Netflix'in, dizinin çıkış yaptığı bölgede faaliyet gösteren çok sayıda sosyal medya hesabından 2. sezon onayı gelişmesi duyuruldu.

THE WAR NEXT-DOOR'A ERKEN ONAY GETİREN UNSURLAR

Komşuların Savaşı'nın çok kısa bir zaman dilimi içinde yeni sezon onayını cebine koymasında Netflix'in Top 10 listelerinin önemli bir payı var. Yaklaşık bir ay önce yayınlanmasından bu yana dizi, Meksika listelerinin en üstünde 1 numarada kaldı.

Yapım, The Snitch Cartel ve The Cook of Castamar da dahil olmak üzere bölgedeki diğer yeni İspanyolca dildeki diziler karşısında henüz unvanını kaybetmiş değil.

FlixPatrol'e göre dizi; Bolivya, Ekvador, Honduras ve Panama gibi ülkelerde de ses getirmeyi başardı.

21-08/11/the-war-next-door.jpeg

İlk sezonu, süreleri 30 ile 33 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşan yapımın yeni sezon bölüm sayısı ve çıkış tarihi şimdilik açıklanmadı. İkinci sezon çekimlerine yakın bir zaman içinde başlanması bekleniyor.

Vanessa Bauche ve Ana Layevska'nın başrollerde yer aldığı dizinin hikayesi; birbirine taban tabana zıt iki ailenin lüks bir mahallede kapı komşusu olduğunda anneleri önderliğinde başlayan topyekûn savaşın beklenmedik sonuçları beraberinde getirmesine odaklanıyor. Bir çekilişte ev kazanan mütevazı ve sevgi dolu López ailesi, lüks bir mahalleye taşınır. Ancak burada züppe Espinoza ailesi tarafından oldukça soğuk karşılanırlar ve olaylar gelişir...

21-08/11/the-war-next-door-posteri.jpeg

Dizinin oyuncu kadrosunda Vanessa Bauche ve Ana Layevska'ya Mark Tacher, Pascacio López, Elyfer Torres, Armando Said, Christian Vazquez, Marco León, Loreto Peralta, Isabella Patrón, Sara Isabel Quintero, Cecilia de los Santos Vargas gibi isimler eşlik ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin