Aziz Dizisinin Kadın Başrolü Netlik Kazandı

Aziz dizisinin kadın başrol oyuncusu Melisa Şenolsun oldu. Ünlü oyuncunun dizide önemli bir karaktere hayat vermesi bekleniyor. Peki bu karakter kim olacak?

Oğulcan Özsezgi
12 Ağustos 2021 - 00:30
Gündem

Murat Yıldırım’ın Ramo dizisi sonrasında çok ara vermeden yeniden ekranlara döneceği proje olarak ortaya çıkan Aziz dizisinde süreç hızlandı. Sadece bir isimden ibaret olan bildiklerimize yenileri eklenmeye başladı. Dizide kimler olacak ve çekimler ne zaman başlayacak gibi soruların cevaplarını yavaş yavaş verebilir hale geldik.

Yakın zamanda, dizide Murat Yıldırım’a eşlik edecek olan kadın başrol oyuncusu da ortaya çıktı.

Aziz Dizisinde Melisa Şenolsun Rüzgarı Esecek

Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizide kadın başrol olarak Melisa Şenolsun’u göreceğiz. Atiye dizisinden tanıdığımız oyuncunun, yeni dizide Efnan adı verilen bir karaktere hayat vereceği de yine ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor.

Başta söylediğimiz gibi Murat Yıldırım’a eşlik eden ana karakter olarak yapımda yer alacak karakterin hikayesi ise şu an için bilinmiyor. Sadece Melisa Şenolsun ya da Murat Yıldırım değil, dizide çok ünlü oyuncuların da yer alması bekleniyor.

İlk bilgilere göre Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar gibi usta oyuncuları da görmemiz mümkün olacak.

21-08/12/aziz-2.jpg

Yönetmen koltuğunda da yine iddialı bir isim olan Zeynep Günay Tan’ın oturacağını öğrendiğimiz Aziz dizisinin, çok yakında çekimlerine de geçiş yapılacak. Dizinin çekimleri Eylül ayında başlayacak deniyor. Birçok sezon dizisinin Ağustos ayında çekimlerine başladığını biliyoruz.

Bu demek oluyor ki Aziz dizisinin, Eylül ayında başlaması beklenmiyor. Evet yeni sezonda gelecek bir dizi olacak ama anladığımız hemen yayınlanmayacak ve Ekim ya da Kasım ayını bulacak. Show TV’nin en iddialı dizisi olmasını beklediğimiz yapım için oyuncu kadrosu daha da genişleyebilir.

Yeni isimler geldikçe Aziz dizisi hakkında paylaşımlara devam edeceğiz. Şu an Melisa Şenolsun isminin ortaya çıkması bile büyük bir adım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin