Camdaki Kız Hayri Karakterini Oynayacak İsim Belli Oldu mu?

Camdaki Kız Hayri karakterini kim canlandıracak belli oldu. Karakteri canlandıracak olan ünlü oyuncu için ortaya çıkan son bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
12 Ağustos 2021 - 04:43
Gündem

Sezon gereği çok fazla bölüm yayınlanmadan sezon finali yapmak durumunda kalan Camdaki Kız dizisi, çok iddialı bir final gerçekleştirmişti. Sezon finalinde cevapsız kalan çok fazla soru olmuştu. Bu soruların başında ise Hayri karakteri geliyordu. Dizinin son sahnesinde Nalan’ın çaresiz bir anında ona yardım ettiği bir otel çalışanı olarak gördüğümüz Hayri karakteri izleyicilere gösterilmemişti. Camdaki Kız Hayri kim olacak sezon sonunda öğreniriz diyorduk ama olmadı.

Bu kısım sır olarak bırakıldı. Karakteri hangi oyuncunun canlandıracağı konusunda ise yeni bilgiler gelmeye başladı. Aslında baştan beridir üzerinde durulan isimler vardı ama son açığa çıkan isim bu iddiaların hiçbirinin gerçek olmadığını gösteriyor.

Camdaki Kız Hayri Kim Olacak?

Son bilgilere göre yeni karakteri canlandıracak olan oyuncu Cihangir Ceylan olacak. Aslında çoktan oyuncu ile anlaşmaya varıldığı konusunda bilgi var ama henüz imzaların atılmadığı da söyleniyor. Bunun nedeni olarak ise iddialara menajerlerin anlaşmazlık yaşadığı konusunda bir bilgi var.

Tabii ki bunlar iddia. Eğer anlaşma sağlanacak olursa yeni sezonda göreceğimiz Hayri karakteri Cihangir Ceylan olmuş olacak. Olur da anlaşma yapılmazsa o zaman yeni isimler tekrar gündeme gelecek gibi duruyor.

Zaten dizinin çekimlerine de çok fazla bir zaman kalmadığını biliyoruz. Dizinin çekimlerinin yaklaşık 1 hafta kadar sonrasında başlaması ihtimali olduğunu biliyoruz.

 21-08/12/camdaki-kiz-dizisi-3.jpg

Yeni sezonda şimdilik as kadrodan bir değişiklik olmayacak gibi gözükmekte. Dizi çekimlere başladıktan sonra bu konuda bir değişiklik olur mu ya da diziye veda eden oyuncular olur mu belli olacaktır. Şimdilik yeni sezon tarihi de yok ama çok büyük ihtimalle ilk bölümler Eylül ayının ortalarına doğru yayınlanmaya başlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin