Okulda intikam! AlRawabi School for Girls gençlik dizisi Netflix'te başladı!

Şimdi intikam zamanı! Netflix'in Ürdün yapımı gençlik dizisi "AlRawabi School for Girls" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te başladı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Volkan Küçükel
12 Ağustos 2021 - 10:55
Kültür Sanat

Burası AlRawabi Kızlar Okulu...

Şimdi intikam zamanı! Netflix'in Ürdün yapımı gençlik dizisi "AlRawabi School for Girls" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te başladı.

Platformdaki Jinn dizisi gibi Ürdün menşeli olan dizinin birinci sezon bölümleri 12 Ağustos 2021 Perşembe günü Netflix kütüphanesine eklendi.

ALRAWABI SCHOOL FOR GIRLS NASIL BİR DİZİ?

Tima Shomali & Shirin Kamal ortak yaratıcılığında hazırlanan dizinin konusuna bakacak olursak;

AlRawabi School for Girls'ün hikâyesi; prestijli bir okul olan AlRawabi Kız Lisesi'nde zorbalığa uğrayan öğrencilerin, işkencecilerinden öç almak için çeşitli risklere girmeye ve onları alaşağı edecek bir dizi plan yapmaya karar vermesiyle gelişen olayları ekranlara yansıtıyor.

21-08/12/alrawabi-school-for-girls-poster.jpg

Sezonun açılış bölümünde; AlRawabi Kız Lisesi'nde yaşanan kanlı bir olayın ardından tüm öğrenciler sorguya çekiliyor ve bunun sonucunda okulun yeni öğrencisi Nuf kendini zor bir durumda buluyor.

Dizinin ilk sezonu, süreleri 44 ile 52 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor. Bölüm isimleri "Okulu Hep Çok Sevmişimdir", "Oyun Başlıyor", "Ne Ekersen Onu Biçersin", "Kırık Cam", "O Artık Bir Yabancı", "Fırtına Öncesi Sessizlik" şeklinde sıralanıyor.

Andria Tayeh (Mariam), Rakeen Saad (Noaf), Noor Taher (Layan), Yara Mustafa (Dina), Joanna Arida (Rania), Salsabiela A. ( Roqayya), Faris Al Bahri (Ahmad), Nadera Emran ve Reem Saadeh yapımın oyuncu kadrosunu oluşturan isimler.

21-08/12/alrawabi-school-for-girls-dizisi.jpeg

Netflix'in Filmizion Productions ortaklığıyla hazırladığı dizinin ortak yaratıcılarından biri olan Tima Shomali aynı zamanda tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturuyor.

"AlRawabi School for Girls" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin