Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor? İsmail Abi'den haber var!

Türk dizi tarihine damgasını vurmuş dizi Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor? Geçtiğimiz günlerde galası yapılan film Cingöz Recai ile seyirci karşısına çıkan İsmail Abi'den haber var!

Berfu Gürle
17 Ekim 2017 - 16:31
Gündem

Trt 1 ekranlarında 3 sezon boyunca yayınlanan dizi Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor? Dizinin her bir karakterini benimseyen ve kabul eden sevenleri, dizinin hayranlığından daha öte bir sevgiyle bağlanmışlardı. Öyle ki dizi biteli uzun bir süre olmasına rağmen hala izlenen, hatırlanan ve özlenen yapımlar arasında yer alıyor. 

17-10/17/ismail-abi-serkan-keskin.Jpeg

Dizinin sevilen karakteri İsmail Abi'den haber var!

Geçtiğimiz gün vizyona giren film Cingöz Recai'nin oyuncu kadrosunda bulunan Serkan Keskin (İsmail Abi) katıldığı 20 Dakika adlı radyo programında Leyle ile Mecnun dizisi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Belki de bu açıklama sevenlerinin aklında hiç yoktu. Ama inanıyoruz ki sevenleri bu habere çok sevinecek.

17-10/17/serkan-keskin-cingoz-recai.jpg

Öykü Özdoğan'ın sunduğu 20 Dakika adlı radyo programında yer aldığı Cingöz Recai ile ilgili açıklamalarda bulunan Keskin, kendisinin canlandırdığı en özel rolün İsmail Abi karakteri olduğunu söyledi. Ve Leyla ile Mecnun dizisinin film olarak çekilebileceğinin sinyalini verdi. Her birinin farklı projelerde yer almaları ve Leyla ile Mecnun filminin henüz programlı bir proje olmadığının altını çizen Keskin, "Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek bir araya gelir o zaman Leyla ile Mecnun'un filmini yaparız" dedi.

17-10/17/leyla-the-band.jpg

Kurmuş oldukları müzik grubu Leyla the Bang grubununda 'bir müzik grubu kursak mı?' düşüncesiyle ortaya çıktığını anlattı. Ve bir gün hepimiz birbirimizi çok özleyip bir araya gelebiliriz ve film çekebiliriz sözleriyle de Leyle ile Mecnun film projesinin sinyalini proje arkadaşlarına ve fan kitlesine duyurmuş oldu.

Yıllardır bu sektörde olduğunu ve film çekmek gibi bir arzusunun olduğundan da bahseden Serkan Keskin "İşin içinde olunca ister istemez birşeyler öğreniyor ve bu fikirleri icraata dökmek istiyorsunuz. Ama benim için öncelik her zaman oyunculuk" cümlelerini kurdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin