Major Crimes iptalden geri mi dönüyor?

TNT'nin 6. sezon sonunda final yapacağını duyurduğu Major Crimes ekran serüvenine başka platformda devam edebilir.

Volkan Küçükel
16 Ekim 2017 - 18:21
Gündem

The Closer spin-off'u Major Crimes'ın 13 bölümden oluşacak 6. sezonunun final sezonu olacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

2012'de başlayan ekran yolculuğunun beklenmedik şekilde sona erecek olması nedeniyle hayranlar ve yapımcılar üzüntülerini dile getirirken dizinin yaratıcısı James Duff'dan, Major Crimes'ın geleceğine yönelik sürpriz gelişmeler olabileceği ihtimalini ortaya koyan ilginç açıklamalar geldi.

MAJOR CRIMES 7. SEZON OLUR MU?

Dizinin iptaline yönelik protestoların devam ettiği şu günlerde Duff, sosyal medya platformu Facebook üzerinden dizinin sadık hayran kitlesine umut veren açıklamalarda bulundu.

İptalin arkasındaki detaylara değinen ve dizinin online yayın platformlarından birinde devam edebileceği umudunu doğuran Duff, dizinin Netflix ya da Hulu gibi bir platforma taşınmasına yönelik "İzleyicilerimizin büyük bir kısmının diziyi takip etmeye devam edeceğinden eminim" ifadesini kullanırken "Ancak Major Crimes'ın başka bir platforma devredilmesi tamamen bir iş kararı" diyerek bu sürecin kolay bir şekilde gerçekleşemeyeceğini dile getirdi.

17-10/16/major-crimes.jpg

"Major Crimes, Warner Brothers Television Studio'nun bir malı. Diğer dağıtım plaftomlarının çoğu sadece yeni dizi ve programlara odaklanmıyor, aynı zamanda bu yapımları sahipleniyor. Major Crimes'ın nerede yaşayabileceğine karar vermek de zor iş" diyen Duff görünen o ki Major Crimes'ın yayın hayatına devam edebilmesi yönünde bir umut olduğunu düşünüyor ancak bu durum gerçekleşecek diye bir söz vermiyor.

Duff bu açıklamalarının dışında Major Crimes için işlerin neden kötüye gittiği yönünde verdiği ipuçlarında küçük reklamlarla dizinin zaman diliminin sürekli değişmesi, ekibin Televizyon Eleştirmenleri Derneği basın turunda yer almaması ve oyuncuların sözleşmelerinin yeniden müzakere edilmemesi gibi unsurlar olduğunu vurguladı.

TNT'den ayrılmanın eşiğinde olmasına ve geleceğinin henüz tam anlamıyla netleşmemesine rağmen Duff son olarak "Major Crimes henüz gitmedi!" diyerek dizi hayranlarına son sezon hatırlatmasını da yaptı.

MAJOR CRIMES 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Major Crimes, 13 bölümden oluşacak 6. sezonuyla 31 Ekim'de prömiyerini gerçekleştirecek ve iki parçalı finaliyle Ocak ayının ortasında TNT'deki ekran macerasının sonuna gelecek.

"Major Crimes" 6. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin