Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm detayları

Kemik Koleksiyoncusu geri dönüyor! NBC'nin yeni dizisi Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector'un yeni bölümünde neler olacak? Bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları

"Her katil arkasında bir iz bırakır"

Jeffrey Deaver'ın Kemik Koleksiyonusu (The Bone Collector) romanından uyarlanan "Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector" dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Denzel Washington ve Angelina Jolie'nin başrollerini paylaştığı 1999 yapımı sinema filmi de bulunan The Bone Collector'un dizi uyarlamasının hikayesi şöyle:

20-01/17/lincoln-rhyme-1579272439.jpeg

Kemik koleksiyoncusu lakabı takılan esrarengiz ve kötü şöhretli bir seri katil ortadan kaybolana kadar New York'u dehşete düşürmüştür. Ve üç yıl sonra özenle hazırlanıp detaylandırılmış yeni bir cinayetin bulguları kemik koleksiyoncusunun geri döndüğünü işaret ettğinde üstün yetenekli eski NYPD dedektifi Lincoln Rhyme emeklilik durumunu sonlandırıp yeniden iş başı yapar. Kemik koleksiyoncusunun peşindeyken onun kurduğu tuzak nedeniyle sakatlanıp felç geçiren Rhyme'in dava ile kişisel bir bağlantısı bulunmaktadır. Bu kez kendisinde ışık gördüğü sezgileri güçlü genç polis memuru Amelia Sachs ile bir takım oluşturur.

Şartların oluşturduğu bu beklenmedik birliktelik sonrası ikili kendilerinin bir araya gelmesine neden olan seri katil ile yeni bir kedi-fare oyununa başlarlar. Ama her zaman kendilerinden bir adım önde gibi görünen seri katili nasıl yakalayabileceklerdir?

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi; Seth Gordon'un yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.37 milyon izleyici rakamlarını elde ederek vasat bir başlangıç yaptı.

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector'un ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi, sezonun ikinci bölümü "God Complex" ile 17 Ocak 2020 Cuma akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/17/lincoln-rhyme-1x02-foto1.jpg

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Lincoln (Russell Hornsby) ve Amelia (Arielle Kebbel), cinayetlerini gerçekleştirirken Yunan mitolojisinden ilham alan bir katilin peşine düşerler.

Bu arada Kemik Koleksiyoncusu, Lincoln'ün yeni iş ortağıyla çalışmaya dönüşünü kutlamak için dehşet verici bir hediye hazırlar.

Oyuncu kadrosu: Russell Hornsby, Arielle Kebbel, Brían F. O'Byrne, Tate Ellington, Courtney Grosbeck, Ramses Jimenez, Brooke Lyons, Roslyn Ruff, Michael Imperioli

"LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR" YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/17/lincoln-rhyme-1x02-foto2.jpg

20-01/17/lincoln-rhyme-1x02-foto3.jpg

20-01/17/lincoln-rhyme-1x02-foto4-1579272500.jpg

20-01/17/lincoln-rhyme-1x02-foto5.jpg

20-01/17/lincoln-rhyme-1x02-foto6.jpg

20-01/17/lincoln-rhyme-1x02-foto7.jpg

20-01/17/lincoln-rhyme-1x02-foto8.jpg

"Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector" (NBC) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin