Locke & Key dizisi Netflix'te başladı! Locke & Key nasıl bir dizi? Konusu ve fragmanı

Joe Hill ve Gabriel Rodriguez imzalı çok satan çizgi roman serisinden uyarlanan "Locke & Key" Netflix'te başladı! Locke & Key konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Kilit açıldı... Locke & Key ile sihirli ve gizemli bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

LOCKE & KEY 1. SEZON BUGÜN NETFLİX'TE!

Joe Hill'in aynı isimdeki çizgi romanından uyarlanan fantastik-korku öğeleri barındıran "Locke & Key" 07 Şubat 2020 Cuma günü itibarıyla Netflix platformundaki yerini aldı.

Babalarının öldürülmesinin ardından ata yadigârı evlerine taşınan ve evde kendilerine çeşitli güç ve yetenekler veren sihirli anahtarların olduğunu keşfeden üç kardeşin öyküsünü anlatan Locke & Key'in detaylı konusu şöyle:

20-02/07/locke-key-poster.jpg

"LOCKE & KEY" KONUSU

Hikaye; kocasının acımasızca öldürülmesinin ardından çocukları Kinsey, Tyler ve Bode'yi yanına alan Nina Locke'nin hayatlarını yeniden kurabilmek adına Lovecraft, Massachusetts'deki eski aile evlerine dönmesi ekseninde gelişiyor.

Malikane, gizemli ve sihirli kapılarından geçenleri başka dünyalara taşıyan ve ayrıca bu kişilere özel güçler de sağlayan sihirli anahtarların olduğu hayaletli bir malikanedir. Evin kapıları, içinden geçenleri dönüştürmekle kalmıyor; aynı zamanda kötülük konusunda sınır tanımayan bir yaratığa da ev sahipliği yapıyordur.

"LOCKE & KEY" BÖLÜMLERİ

İlk sezonu 10 bölümden oluşan yapımın süreleri 40 ila 57 dakika arasında değişen bölümlerinin isimleri şöyle sıralanıyor: "Matheson'a Hoş Geldiniz", "Tuzakçı / Koruyucu", "Zihin Oyunları", "Anahtarların Koruyucuları", "Soyağacı", "Siyah Kapı", "İnceleme", "Neşe Kaynağı", "Yankılar", "Gölgeler Tacı"

Sezonun açılış bölümünde; Locke ailesinin Key Evi'ne taşınmasının ardından Bode yeni biriyle tanışır ve şaşırtıcı bir keşifte bulunur. Tyler ve Kinsey ise yeni bir lisede her şeye yeniden başlamayı denerler.

20-02/07/locke-key-foto1.jpg

Locke & Key'in oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Darby Stanchfield (Nina Locke), Connor Jessup (Tyler Locke), Emilia Jones (Kinsey Locke), Jackson Robert Scott (Bode Locke), Sherri Saum (Ellie Whedon), Petrice Jones (Scot), Griffin Gluck (Gabe), Bill Heck (Rendell Locke), Steven Williams (Joe Ridgeway), Coby Bird (Rufus Whedon), Thomas Mitchell Barnet (Sam Lesser), Laysla De Oliveira (Dodge), Aaron Ashmore (Duncan Locke), Kevin Alves (Javi)

LOCKE & KEY 2. SEZON OLACAK MI?

Locke & Key'in 2. sezonu Netflix tarafından henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da çeşitli kaynaklarda dizinin yeni sezon onayı alacağına garanti gözüyle bakılıyor.

"LOCKE & KEY" TANITIM KARELERİ

20-02/07/locke-key-foto2.jpg

20-02/07/locke-key-foto3.jpg

20-02/07/locke-key-foto4.jpg

20-02/07/locke-key-foto5.jpg

"Locke & Key" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin