Özge Özberk'in yeni dizisi belli oldu!

Sevilen oyuncu Özge Özberk yeni dizisi ile dönüyor.

Merve Mutlu
07 Şubat 2020 - 16:08
Gündem

Bizimkiler dizisi ile oyunculuğa başlayan ve Şaban Askerde, Bizim Ev, Bir Demet Tiyatro, Çemberimde Gül Oya, Kadın İsterse, Yol Arkadaşım, Canım Babam gibi dizi projelerinde yer alan ve en son Korkuyorum Baba adlı projede yer alan Özge Özberk yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

20-02/07/zge-ozberk.jpg

Kod adlı Bir Annenin Günahı olarak belirlenen ve Fox ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni dizinin başrolü için Özge Özberk ile anlaşıldı. 

Özge Özberk kimdir?

İlk ve orta dereceli tahsilini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'ni kazandı. Arkasından MSM'de tiyatro eğitimi aldı.

1994 yılından bu yana BKM oyuncusu. "Otogargara", "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?", "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı oyunlarda rol aldı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübünde 2 yıl yönetmenlik yaptı. Çeşitli müzikal çocuk oyunlarında rol aldı. 1994 yılından bu yana çeşitli TV ve sinema yapımlarında rol aldı. Çemberimde Gül Oya dizisindeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü aldı. Halen Kırık Kanatlar adlı TV dizisinde rol almaya devam etmekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin