Longmire 3. sezon onayını aldı!

Longmire takipçileri için güzel bir haber!

resim yok
26 Kasım 2013 - 16:34
İptal - Onay

Longmire takipçileri için güzel bir haber!

 

İşte detaylar:

 

YENİ SEZON ONAYI

A&E'in iki sezondur ekranlara olan dizisi Longmire kanaldan yapılan resmi duyuruyla üçüncü sezon onayını aldı.

Craig Johnson'ın Walt Longmire Mystery isimli kitap serisine dayanarak hazırlanan ve karısının ölümünden sonra toparlanmaya çalışan Absaroka County, Wyoming'in karizmatik, kendisini işine adamış, soğukkanlı şerifi Walt Longmire üzerine odaklı bir hikayeye sahip olan dizi için geçtiğimiz aylarda onay haberleri çıkmıştı.

 

RESMİLEŞTİ

Dün akşam resmi ağızdan yapılan duyuruyla bu haberler de resmilik kazanmış oldu.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Dizinin yeni sezonunun 10 bölümden oluşacağı duyuruldu.

 

HİKAYESİ

Longmire'ın konusu kısaca şu şekilde: Yaklaşık bir seneden beri dul kalmış bir adam olan Walt Longmire, cesur görünümünün arkasında karısının üzüntüsünü kalbine gömmüştür.

 

Karısının ölümünden bu yana bu acıyla mücadele etmeye çalışan Longmire, kızı Cady'nin de (Freeman) ısrarlarıyla artık hayata yeniden dönüş yapmak zorunda olduğunun farkına varmıştır.[reklam]

Longmire, yeni kadın yardımcısı Vic'in (Sackhoff) yardımlarıyla işinde yeniden canlanır ve şerifliğe tekrar seçilmek için kararlı bir hale gelir.

 

İlerleyen günlerde hırslı ve genç yardımcılarından Branch'in (Chase) kendisine karşı şerifliğe adaylığını koyması sonrasında kendisini ihanete uğramış gibi hisseden Longmire, buna rağmen kararlılığını bozmaz. Şerif, tüm bu süreç içerisinde yakın arkadaşı ve sırdaşı Henry Standing Bear (Phillips) ile sıkça irtibata geçerek profesyonel ve kişisel yaşamını yeniden düzene sokma konusunda kendisinden sürekli destek almaktadır.

 

KADRODA KİMLER VAR?

Diziin oyuncu kadrosunda Robert Taylor ( The Matrix), Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, Riddick), Lou Diamond Phillips, Bailey Chase (Damages), Cassidy Freeman (Smallville) ve Adam Bartley (Justified) gibi isimler yer alıyor.

 

 

TRUE DETECTIVE'DEN YENİ FRAGMAN YAYINDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin