Love 3. sezon onayını aldı!

Netflix'in ilişki komedisi "Love" resmi 3. sezon onayını aldı!

Son dönemin popüler yayın platformu Netflix'in ilişki komedisi "Love" 3. sezon onayını aldı!

Dizinin takipçileri bu haberle birlikte ikinci sezonu daha bir keyifle takip edecek. İlk sezon bölümleri 19 Şubat'ta Nexflix platformunda yer alan dizinin ikinci sezonu henüz izleyicilerle buluşmuş değil. İkinci sezon 10 Mart'ta prömiyerini gerçekleştirecek.

"LOVE" 3. SEZON DETAYLARI

Apatow Productions ve Legendary Television ortak yapımcılığında hazırlanan Love'ın üçüncü sezon bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi konusunda henüz bir bilgi verilmiş değil. İlk sezon 10, ikinci sezon ise 12 bölümden oluşuyor. Üçüncü sezonun 2018 senesinin başlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

17-02/09/love-twitter.png

DİZİNİN MUTFAĞINDA KİMLER VAR?

Gillian Jacobs ve Paul Rust ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin yazar ve yürütücü yapımcılığını Judd Apatow, Rust ve Lesley Arfin gerçekleştiriyor. Brent Forrester ve Dean Holland yapımcı kadrosundaki diğer isimler.

Claudia O'Doherty, Jordan Rock, Tracie Thoms, Mike Mitchell ve Michael Daniel Cassady ise oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler.

17-02/09/love-dizisi-netflix.jpg

Love, Apatow'un yürütücü yapımcı olarak yer aldığı güncel üç diziden biri. HBO'nun altıncı ve son sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan dizisi Girls ile yine aynı kanalda ekranlara gelecek Pete Holmes komedisi Crashing, Apatow'un kadrosunda bulunduğu diğer iki dizi.

NETFLIX'İN KOMEDİ AĞI GENİŞLİYOR

Netflix; Love dışında Unbreakable Kimmy Schmidt, Grace and Frankie, Master of None, Fuller House, Flaked, The Ranch, Lady Dynamite, Easy, Haters Back Off, One Day at a Time ve Santa Clarita Diet gibi birçok komedi dizisini abonelerine sunmaya devam ediyor.

Love'ın ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Dizi ve yeni sezon onayıyla ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

'Love' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin