The OA 2. sezon onayını aldı!

Netflix, ilk sezonu beğeni toplayan gizem temalı dizi The OA'ya 2. sezon onayını verdi.

Netflix'in ilk sezonuyla büyük ilgi gören ve çok konuşulan gizemli bilim-kurgu dizisi The OA takipçilerini sevindirecek haber sonunda geldi!

'THE OA' 2. SEZON ONAYINI RESMEN ALDI!

Daha önceden tanıtımı yapılmadığı için ilk sezonu hepimiz için sürpriz olan The OA'nın ikinci kısım olarak lanse edilen yeni sezonu onaylandı.

'THE OA' KONUSU

Genç bir kadın Prairie Johnson'ın (Brit Marling) evinden kaybolduktan yedi sene sonra dikkat çekici bir yetenek, tuhaf bir hikaye ve heyecan verici yeni bir görevle geri dönmesini konu alan dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonunda Marling ile birlikte Alice Krige (Tyrant), Scott Wilson (The Walking Dead), Patrick Gibson (The Tudors), Emory Cohen (Smash), Phyllis Smith (The Office), Brendan Meyer (Mr. Young) ve Jason Isaacs (Awake) gibi isimleri oyuncu kadrosunda izlemiştik.

2. SEZON DETAYLARI

Brit Marling & Zal Batmanglij ikilisince yaratılan ve ilk sezonunun tüm bölümleri Zal Batmanglij tarafından yönetilen The OA'nın ikinci sezonunda yönetmen koltuğunda kim ya da kimlerin oturacağı konusunda henüz bilgi verilmedi. Yeni sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunda da şimdilik açıklama yapılmış değil.

17-02/09/the-oa-dizisi.jpg

Plan B Entertainment'tan Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve Sarah Esberg ile Anonymous Content'ten Michael Sugar'ın yanında Batmanglij & Marling ikilisi The OA'nın yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Böylelikle The OA'nın yeni sezon onayı haberi, platformun popüler dizisi Stanger Things'in ikinci sezon başlangıç tarihinin duyurulmasının hemen ardından gelen bir başka sevindirici gelişme oldu.

'The OA: Part II' duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin