Love Is ___ dizisinin oyuncu kadrosunda değişim!

OWN'in yeni dizisi Love Is ___'in oyuncu kadrosuna Wendy Davis dahil oldu.

Volkan Küçükel
15 Nisan 2018 - 19:43
Gündem

Oprah Winfrey Network'ün (OWN) izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yeni dizisi "Love Is___"in oyuncu kadrosunda değişim yaşandı.

Army Wives'ta Joan Burton karakteriyle önemli bir rol üstlenen aktris Wendy Davis, dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Oyuncu, daha önceden Lana Young'ın canlandıracağı duyurulan Nuri karakterine hayat verecek.

18-04/15/own-logo.jpg

"LOVE IS ___" DİZİSİNİN KONUSU

Karı-koca çift Mara Brock Akil ve Salim Akil ikilisinin ellerinden çıkan Love Is ___'in öyküsü Mara ve Salim Akil'in gerçek yaşam ilişkisinden ilham alıyor.

Başarılı kariyer ve harika bir aileyi dengelemeye çalışan günümüz çiftlerinden birine bakış atan nükteli bir dizi olarak nitelendirilen Love Is___, Hollywood'da siyahların dünyasında geçerken; hikaye, çiftimizin kusursuz aşk hikayesinin başladığı 1990'lı yıllara kadar bizleri götürecek.

Wendy Davis dizide 2027 senesindeki Nuri karakterini canlandıracak. Yasir'in (Clarke Peters) 32 yıllık kocası olan Nuri 50'lerinde olup rahat, mutlu ve huzurlu bir yaşantıya sahip.

Lifetime'ın Army Wives dizisinin yedi sezonu boyunca Joan Burton rolüyle izlediğimiz Wendy Davis son olarak Luke Hemsworth'lu bilim-kurgu filmi Encounter'da karşımıza çıktı. Designated Survivor, Sweet/Vicious, NCIS: Naval Criminal Investigative Service, Criminal Minds ve Castle oyuncunun konuk isim olarak yer aldığı yapımlar arasında bulunuyor.

18-04/15/wendy-davis-army-wives.jpg

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Michele Weaver (Switched at Birth, Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life) ve Will Catlett (Giants) ikilisinin başrollerinde yer aldığı Love Is___'in oyuncu kadrosunda ayrıca Idara Victor (Alita: Battle Angel), Tyrone Brown (Bull), Kadeem Hardison (K.C. Undercover, A Different World) ve Yootha Wong-Loi-Sing (Hunter Street, The Price of Sugar) gibi isimler bulunuyor.

Mara Brock Akil ve Salim Akil ikilisinin Akil Productions'ı ve Warner Horizon Scripted Television'ın arkasında olduğu dizinin sorumlusu ise Mara Brock Akil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin