Mehmed Bir Cihan Fatihi Toraman (Berkan Şal) kimdir?

Kanal D'nin bu sezon için hazırladığı en iddialı yapımlardan birisi olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine yeni bölüm ile birlikte katılan Toraman (Berkan Şal) kimdir?

Nurşah
16 Nisan 2018 - 16:00
Kültür Sanat

Kanal D'nin usta oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkat çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine yeni bir isim daha ekleniyor. Dizide canlandırdığı Toraman karakteri ile  dikkatimizi çeken Berkan Şal kimdir, kaç yaşındadır, şimdiye kadar rol aldığı yapımlar nelerdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır...

18-04/16/mehmed-bir-cihan-fatihi-toraman-berkan-sal.Jpeg

Mehmed Bir Cihan Fatihi Toraman karakteri

Toraman, aslen bir demirci ustasıdır ve vaktiyle Sultan Murad'ın yanında yer alarak savaşmış cesur ve açık sözlü bir askerdir... İlerleyen zamanlarda Edirne'de Sultan Murad'a bağlılığı uğruna bir cinayet işlemiş ve Osmanlı topraklarından kaçmak zorunda kalmıştır. Kaçak olarak sığındığı Konstantiniyye'de yolu Sultan Mehmed ve Delibaş ile kesişir. 

Mehmed Bir Cihan Fatihi Toraman karakteri Berkan Şal tarafından canlandırılmaktadır...

18-04/16/berkan-sal-kimdir-toraman.jpg

Berkan Şal kimdir?

6 Mart 1969 tarihinde doğan oyuncu an itibari ile 49 yaşındadır. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. Tiyatro mezunu olmasına rağmen oyunculuk yapmayan Berkan Şal, yıllarca Ankara'nın çeşitli mekanlarında ses yönetmeni, DJ ve işletmeci olarak bulundu. Ekranlara ilk olarak Behzat Ç. isimli polisiye dizisinde Akbaba rolüyle merhaba dedi. 

Rol aldığı diziler
-Behzat Ç.
-Reaksiyon
-46 Yok Olan
-Payitaht Abdülhamid
-İsimsizler

Başarılı oyuncu son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Toraman karakteri ile karşımıza çıkacaktır...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin