Söz Çolak ölüyor! Diziye veda eden Serhat Kılıç hakkında...

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin büyük bir ilgi ile takip ettiği Söz'ün kötü karakteri Çolak yeni bölümle birlikte diziye veda ediyor! Kendi sonunu hazırlayan Çolak karakterini canlandıran usta oyuncu Serhat Kılıç kimdir?

Nurşah
16 Nisan 2018 - 18:29
Kültür Sanat

Ekranların sevilen dizisi Söz, bu akşam 42. bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde bizleri sürpriz bir ayrılık bekliyor! Usta oyuncu Serhat Kılıç'ın canlandırdığı Çolak karakteri diziye veda edecek!

18-04/16/soz-colak-oldu-mu.jpg

Söz dizisi Çolak'ın ölümü 

Diziseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Söz'e dair "Çolak ölüyor mu" soruları en sonunda netlik kazanıyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan 42. bölümde terörist elebaşı Çolak karakterini başarıyla canlandıran Serhat Kılıç diziden ayrılıyor! Tim'in ele geçirdiği ve bir süredir hapishanede tuttuğu Çolak, kurtuluş planları yapmaktaydı... Bu bölümde ise kendi ölümünü kendisi hazırlıyor ve hayatını kaybediyor...

Söz dizisinde yer alan Çolak rolü usta oyuncu Serhat Kılıç tarafından canlandırılmaktadır...

18-04/16/soz-colak-serhat-kilic.Jpeg

Serhat Kılıç kimdir? 

8 Temmuz 1975 tarihinde doğan oyuncu, 43 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Önce Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Daha sonra, Erzurum Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 2006 yılında İstanbul'a yerleşti. Tiyatro Dot'ta 2 ayrı oyunda oynadı. Ankara'da bulunduğu yıllarda TRT'nin bir yapımı olan, Üstün Dökmen'in hazırladığı ve sunduğu, "Küçük Şeyler" programında, canlandırmalarda oyunculuk yaptı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, TV ve sinema çalışmaları da yapmaktadır. 

Söz 42. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin