Love on the Spectrum 2. sezon başladı! Yeni sezonda neler olacak?

Cian O'Clery'nin yaratıcısı olduğu Avustralya yapımı "Love on the Spectrum" 2. sezonuyla geri döndü! Spektrumdakilerden daha fazla aşk hikayesine tanıklık etmeye hazır mısınız? Detaylar burada...

Mükemmel bir eşleşme arayan otistik spektrum bozukluğuna sahip yedi yeni ve geri dönen genç yetişkin, flört etmenin şaşırtıcı dünyasına dalıyor...

Otizm kendini gösterme şekli bakımından da insanların ihtiyaç duydukları destek bakımından da çeşitlilik gösterir. Spektrumdakilerden daha fazla aşk hikayesine tanıklık etmeye hazır mısınız?

LOVE ON THE SPECTRUM 2. SEZON BAŞLADI!

Cian O'Clery'nin yaratıcısı olduğu Avustralya yapımı reality dizisi "Love on the Spectrum" 2. sezonuyla bugün geri döndü!

Yapımın 21 Eylül 2021 Salı günü platforma eklenen yeni sezonu 6 bölümden oluşmakta.

21-09/21/love-on-the-spectrum-dizi.jpeg

LOVE ON THE SPECTRUM 2. SEZON KONUSU

Peki, Love on the Spectrum'un yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Aşkı bulmak, herkes için kolay olmayabilir. Otistik spektrumda yer alan genç yetişkinler için ise flörtün belirsizliklerle dolu dünyasını keşfetmek çok daha karmaşıktır. İkinci sezonda; otizm spektrumunda yer alan ve kendilerine harika birer eş arayan yedi yeni ve tanıdık genç yetişkin, çılgın flört dünyasına adım atıyor.

Sezonun açılış bölümünde; Michael gerçek aşkı arama serüvenine bir hızlı tanışma etkinliğinde devam ederken; Kassandra uzun bir süre sonra ilk randevusuna çıkıyor. Ronan ise bir ilişki uzmanına danışıyor.

21-09/21/love-on-the-spectrum-michael.jpeg

Northern Pictures yapımcılığında hazırlanan reality dizisinin 2. sezon bölümlerinin süresi 37 ile 45 dakika arasında değişiyor.

"Love on the Spectrum" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin