Aşk Mantık İntikam Dizisine Bomba İsim Katıldı

Aşk Mantık İntikam yeni oyuncusu ile daha da güçlenecek. Diziye katılacak olan yeni oyuncu ve dizide canlandıracağı karakter için bilgiler ortaya çıktı.

Yaz sezonunun en iyi dizisi dediğimiz Aşk Mantık İntikam, yeni sezonda da boş durmadı. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar gibi iddialı rakiplerinin yanında dizinin yine reyting listelerinin zirvesine oturduğunu gördük. Dizi artık bir yaz dizisi değil de sezon dizisi havasına döndü. Hatta çoktan bu havası kazandı desek yeridir. Şimdi de Aşk Mantık İntikam yeni oyuncu heyecanı ile gündeme gelecek.

Dolu dizgin devam eden dizinin hikayesinin daha da genişlediğini göreceğiz. Bu kez başka bir noktadan yeni bir karakter ile karşı karşıya olacağız.

Aşk Mantık İntikam Dizisine Katılan İsim Yusuf Akgün Oldu

Diziye yeni katılan oyuncu, genç isim Yusuf Akgün oldu. Başarılı oyuncunun dizide nasıl bir rol üstleneceği konusunda da bilgiler var. Ünlü oyuncu dizide Mert karakterini canlandıracak.

Karakterin önemi ise Çağla’nın eski sevgilisi olacak olması. Zaten Çağla cephesinde işler iyice karıştı. Açıkçası dizinin havası da biraz değişmeye başladı bile. Yeni karakterin diziye dahil olacağı bölümün ise 14.bölüm olacağı söylenmekte.

Esra ile Ozan yeniden eski günlerine dönebilecek mi bilmiyoruz. Dediğimiz gibi dizinin yapısı biraz değişmeye başladı.

21-09/21/ask-mantik-intikam-yeni-oyuncu.jpg

Bundan sonra yeni karakterlerle beraber dizinin hikayesinin daha da genişlediğini göreceğiz. Sezon dizisi haline dönmesiyle beraber zaten hikayenin genişlemesi de zorunluydu. Öyle ki yapımın uzun bir dönem devam etmesi bekleniyor.

Bu da hikayenin bir şekilde detaylanması zorunluluğunu ortaya çıkarıyor. Görelim bakalım bundan sonraki bölümde Mert karakteri ile beraber neler değişecek. Belki ilerde yeni isimler görmeye devam edebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin