Güldür Güldür Show Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Güldür Güldür Show 9.sezon afiş görseli paylaşıldı. Ayrıca programın ne zaman başlayacağı konusunda da yeni bir açıklama geldi. İşte yayın tarihi.

Oğulcan Özsezgi
21 Eylül 2021 - 04:08
Gündem

Birkaç önemli oyuncusunu kaybetmiş olsa da kadrosunu güçlendiren Güldür Güldür Show, yine Show TV’nin en iddialı yapımlarından biri olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Tiyatro oyunları olarak sahnelenen program, yakın zamanda çekimlerine geçmiş ve sahne almıştı. Sahne almasının ardından tanıtım videosunun yayınlandığını da duyurmuştuk. Bu haberi de vermemizin ardından, programın yeni sezon afişinin paylaşıldığını öğrendik.

Afiş işin son aşaması demek oluyor. Güldür Güldür Show 9.sezon afiş görseli paylaşılınca, yayın tarihi de açıklandı. Dediğimiz gibi artık afiş paylaşımı yapım hazır demek oluyor.

Güldür Güldür Show Yeni Sezon Ne Zaman?

9.sezon olarak gelecek olan yeni sezon, Eylül ayında değil de Ekim ayında ekranlarda olacak. Fakat Ekim ayına geçildiği gibi yeni sezona da geçildiğini göreceğiz. Açıklamaya göre 2 Ekim tarihinde yeni sezon başlayacak.

Gün olarak Cumartesi gününün seçildiği yapımın yine 20:00’da ekranlara geldiğini göreceğiz. İddialı yapımın günü şu an için Cumartesi gözüküyor ama Güldür Güldür Show bu konuda değişken olabiliyor.

Zaman zaman haftada iki yeni bölüm yayınlanabiliyor ya da programın yayın günü değişebiliyor. Haliyle yayın günü değişecek olursa sürpriz olmayacaktır.

21-09/21/guldur-guldur-show-9sezon-afis-gorseli-1.jpg

Şimdilik yeni sezonun başlamasını bekleyeceğiz. Eğer zaten ilerde bir değişiklik olursa bu sezon içerisinde olacaktır.

Onun dışında tabii ki yeni oyuncuların performanslarını da merak ediyoruz. Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu yapıma dahil olmuştu. İkisi de alanında iddialı isimler ama Güldür Güldür Show içerisinde nasıl bir yere sahip olacaklar ve nasıl bir karakter canlandıracaklar göreceğiz.

Ayrıca bir yandan da ayrılan oyuncuların programa nasıl bir etkisi olacağını da merak etmiyor değiliz. Yeni sezonda tüm sorularımız cevap bulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin