Sadakatsiz Dizisi Ertelendi! Ne Zaman Yayınlanacak?

Sadakatsiz ertelendi. Dizinin yeni sezonunun neden ertelendiği konusunda bir açıklama yapıldı mı? Yeni sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli mi?

31 bölüm ful tempo giden Sadakatsiz dizisi için zaman geldi. Artık yeni sezonu merakla bekliyoruz. Aslında geçen gün yeni sezon için bazı gelişmeleri paylaşmıştık. Yeni sezon için yayınlanan fragmanı da eklemiştik. Ama burada önemli bir değişiklik oldu. Yeni sezon fragmanı sabit ama Sadakatsiz ertelendi.

Normalde dizinin 22 Eylül Çarşamba günü yani yarın yayınlanması bekleniyordu. Yeni bölüm için beklentilerimizi arttıran bir fragmanla beraber yayın tarihi açıklaması da gelmişti. Ama dediğimiz gibi dizinin yeni bölümünün ertelendiği konusunda bilgi verildi.

Sadakatsiz Neden Ertelendi?

Dizinin neden ertelendiği konusunda detaylı bir bilgi paylaşımı olmadı. Sadece dizinin ertelendiğini biliyoruz ve muhtemelen bunun yayın akışında yapılan bir düzenlemeden kaynaklı olduğunu düşünüyoruz.

Kanal D yayın akışında yaptığı düzenleme sonrasında böyle bir karara imza atmış olabilir. Dizinin yeni bölümü, doğal olarak yeni sezonu 29 Eylül tarihinde ekranlara gelecek.

Her hangi bir gün değişikliği olmadığını da ekleyelim. Burada sadece dizinin bir hafta kadar geciktiğini bilmek yeterli. Ama ne gününde bir değişiklik olacak ne de saatinde bir değişiklik olacak.

Yayın akışında yapılan düzenlemenin hangi programlar ya da diziler için olduğunu da bilemiyoruz. Dediğimi gibi bunlar için de resmi bir açıklama gelmesi ve detayların paylaşılması gerekiyor.

Yeni bölümden önce bir fragman daha gelirse ya da yayın tarihi konusunda yine bir değişiklik yapılacak olursa, bunun bilgisini veririz.

Şimdilik düzenleme sonrasında fragmanı tekrar yayınlayalım. Fragmanda da görebileceğiniz gibi 22 Eylül olan yayın tarihi 29 Eylül olarak değişmiş durumda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin