Lucifer 5. sezon 2. kısım bölümlerinde neler olacak?

Netflix'in popüler dizisi Lucifer heyecan dolu sekiz yeni bölümle geri döndü! 5. sezonun 2. kısım bölümleri Netflix kütüphanesine eklendi. Detaylar...

Yeni yaratıcınızla tanışma vakti geldi! Netflix'in popüler dizisi "Lucifer" heyecan dolu 8 yeni bölümle geri döndü!

LUCIFER 5. SEZON FİNAL BÖLÜMLERİ NETFLIX'TE!

16 bölümden oluşan 5. sezonunun ilk kısmı 21 Ağustos 2020'de yayınlanan Lucifer'da sezonu tamamlama vakti! 5. sezonun 2. kısım bölümleri 28 Mayıs 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Cehennemin Efendisi olmaktan sıkılan şeytanın Los Angeles'a yerleşip bir gece kulübü açmasını ve ardından bir cinayet dedektifiyle ilişki kurmasını konu edinen dizinin 5. sezon 2. kısım bölümlerinin süreleri 54 ile 63 dakika arasında değişiyor.

Yeni bölüm isimleri Aile Yemeği, Kahrolası Kutsal Karaoke Partisi, Şeytanın Suratsızlığı, Daniel Espinoza: Çıplak ve Korkmuş, Zararsız Ufak Bir Taciz, Hiçbir Şey Sonsuza Dek Sürmez, Sahiden Her Şey Böyle mi Bitecek?, Mutlu Son İçin Bir Fırsat şeklinde sıralanıyor.

21-05/29/lucifer-5-sezon-2-kisim-foto2.jpg

Lucifer'ın Chloe ile işleri yoluna koyma umuduyla yaşayanların dünyasına fırtına gibi geri dönmesini konu edinen 5. sezonun ikinci kısmının açılış bölümünde Chloe ve Ella, bir mini golf sahasında işlenen cinayeti soruşturmaya başlarlar. Michael, Lucifer, Amenadiel ve Linda ise aile yemeklerinin en kutsalına hazırlanırlar.

Netflix'in ilk DC dizisi olma özelliğini taşıyan Lucifer'ın oyuncu kadrosu Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Scarlett Estevez ve Kevin Alejandro'dan oluşuyor.

WBTV ve Jerry Bruckheimer Television ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood ve KristieAnne Reed'den oluşuyor.

21-05/29/lucifer-5-sezon-2-kisim-poster.jpg

LUCIFER 6. SEZON VEDA SEZONU OLACAK!

Lucifer, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen duyuru ile 6. sezon onayını almıştı. Altıncı sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

"Lucifer 5. Sezon: 2. Kısım" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin