Apple'ın konusuyla dikkat çeken yeni dizisi: The Big Door Prize

M.O. Walsh'ın çok satan romanından uyarlanan The Big Door Prize dizisinin yayın haklarını Apple TV+ satın aldı! The Big Door Prize nasıl bir dizi?

Birden fazla teklif veren platformun olduğu ortamda, komedi dizisi "The Big Door Prize"ın yayın haklarını Apple TV+ satın aldı.

APPLE'IN YENİ DİZİSİ "THE BIG DOOR PRIZE"I TANIYALIM!

M.O. Walsh'ın çok satan romanından uyarlanan hikayeye sahip komedi dizisiyle ilgili ilk detaylara bakacak olursak;

Emmy ödüllü Schitt's Creek yazar/yürütücü yapımcısı David West Read, Skydance Television ve Parasite yapımcısı CB ENM/Studio Dragon'un arkasında olduğu The Big Door Prize'ın sezonu yarımşar saat süreli 10 bölümden oluşacak.

THE BIG DOOR PRIZE NASIL BİR DİZİ? KONUSU

Dizinin hikayesi; Louisiana'da Deerfield olarak bilinen küçük bir kasabanın sakinlerinin bir gün yerel marketlerinde büyülü, kaderi tahmin eden gizemli bir makine keşfetmeleriyle gelişen olayları konu ediniyor.

Hayatınızın potansiyelini bilseydiniz ne yapardınız? DNAMIX makinesi yerel marketlerinde göründüğünde Louisiana, Deerfield sakinlerinin karşı karşıya kaldıkları soru budur!

Bakalım, DNA bilimini kullandığını iddia ederek insanlara yaşamlarının potansiyelini sunan bu makine yaşamları nasıl değiştirecek...

21-05/29/the-big-door-prize-roman-afisi.jpg

Uyarlamayı kaleme alan Read, dizinin showrunner ve yürütücü yapımcılığını üstlenirken; CJ ENM/Studio Dragon'dan Miky Lee & Hyun Park; David Ellison, Dana Goldberg ve Skydance Television'dan Bill Bost yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

21-05/29/david-west-read.jpg

Skydance Television ve CJ ENM/Studio Dragon iş birliğiyle hazırlanan yapımın ne zaman izleyiciyle buluşmaya başlayacağı henüz belli değil. Yakın bir zaman içinde dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili bilgilerin gelmesi bekleniyor.

21-05/29/apple-tv-plus-logosu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin