Kağıt Ev 7.bölüm Fragmanı Yayında! Mert Ne Yaptı?

Kağıt Ev 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Mert tüm suçu kendi üzerine alacak. Bundan sonra yaşanacaklar ise dizinin işleyişini değiştirecek gibi.

Oğulcan Özsezgi
28 Mayıs 2021 - 20:00
Gündem

Her bölümünde Cemre yakalanacak mı diye beklediğimiz Kağıt Ev dizisinde, hiç beklenmedik şeyler oldu. 6.bölümde Mert tüm yaşananları öğrendi. Bunu kaldırmaya çalışan Mert, dizinin sonuna doğru ise hiç beklemediğimiz bir adım attı ve İnci’yi öldürdüğünü söyledi. Kağıt Ev 7.bölüm fragmanı ise 6.bölümün çok üzerinde bir bölüm daha geleceğini gösteriyor.

Mert yaşananları üstlendi ve Bülent’e durum hakkında bilgi verdi. Sonrasında ise olanlar dizinin gidişatını baştan sona değiştirecek.

Kağıt Ev 7.bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Yeni bölüm fragmanında Mert’in İnci’nin ölümünü üstlenmek konusunda kararlı olacağını göreceğiz. Cemre ise fırsatı fırsat bilerek abisini suçluyor. Oğlunu kurtarmak isteyen Cihan ise suçu kendi üzerine almak istiyor.

Cihan ve Mert’in sorguya alındığını görüyoruz. İkili sorguya alınırken Cihan, suçu üstlenmeye kalkıyor olsa da bunu başaramıyor. Bülent’in Mert’i adliyeye sevk ettiğini ve Cihan’ın da serbest olduğunu açıkladığını görüyoruz.

Bir yandan Mert cezaevine düşüyor ama bir yandan da Gülsüm ile aile arasında yaşananlar dikkat çekiyor. Yaşanan olay sonrasında tabii ki Gülsüm’ün tepki verdiğini görüyoruz.

Bu sırada Cemre ise şaşılacak bir şekilde yalanını kendisine inandırmış gibi hareket ediyor. Cihan ile Aylin ise oğulları için uğraşsa bile, Mert en düşmeyeceği koğuşa düşüyor.

Nasıl denk geldi bilmiyorum ama dedesinin kaldığı koğuşta, Mert’in de kaldığını görüyoruz. Aylin ve Cihan’ın ise çocuklarını kurtarmak için neler yapabileceklerini bilemiyoruz.

Bu konuda yeni bölümü beklemek lazım ama Kağıt Ev 7.bölüm fragmanından anladığım, bomba gibi bir bölümün geleceği. Açıkçası bundan sonra hikayenin nasıl işleyeceğini de merakla beklemedeyiz.

Görünen o ki Mert’in durumu bile Cemre’yi durdurmaya yetmeyecek. Belki de Cemre yeni sorunlara neden olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin