Camdaki Kız 8.bölüm Fragmanı Yayınlandı

Camdaki Kız 8.bölüm fragmanı yayınlandı. İki aile arasında bir gerilim mi yaşanacak? Feride yüzünden Nalan nasıl bir sorun yaşadı. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

Oğulcan Özsezgi
28 Mayıs 2021 - 02:59
Gündem

Camdaki Kız 8.bölüm fragmanı hemen 7.bölümün arkasından yayınlandı. Zaten 7.bölümde Feride’nin adeta işkencesini gördük. Nalan’ı Sedat ile yakınlaşırken gören Feride, adeta kıza kan kusturdu. 8.bölümde de aynı şekilde işkence devam edecek mi diye merak ediyoruz.

Fragman en azından bir kısım ipucları veriyor. Öncelikle geçen bölümde olanlardan söz edelim. Dediğimiz gibi Feride, Nalan’ı Sedat ile yakınlaşırken yakaladı. Bunun sonucunda onu eve kapattı ve kıza garip bir karışım içirmeye başladı. Ayrıca Nalan’ın binlerce kez kağıda “Günahlarımdan tövbe ediyorum” yazmasını istedi.

Camdaki Kız 8.bölüm Fragmanı - İki Aile Karşı Karşıya mı Gelecek?

Dizinin son sahnesinde ise Sedat ve ailesi Nalan’ın hasta olduğunu duyup ziyarete gelmişti. Nalan’ın şehir dışında olduğu yalanını söyleyen Feride, kızın onların yanına çıkmasını engelledi.

İki aile yemek yerken bu sırada ise Nalan fenalaştı. Alerjisi tutan ve içtiği şeyden dolayı nefes alamayan Nalan’ı ise bulan isim Muzo oldu. Fragmanda görüyoruz ki Muzo her şeyi yakalayacak.

Nalan’ın kağıtlara neler yazdığını görecek. Buna karşın Sedat ve ailesi de kendilerine yalan söylendiğini anlayacak ve iki aile arasında ipler gerilecek.

Bir hayli yüksek gerilimli anlar yaşanacağı kesin. Bu arada Nalan’a bir şey olmayacağını da anlıyoruz. Çünkü devam sahnelerinde Muzo ile görüşmeleri var ve Nalan gayet iyi gözüküyor.

Ayrıca annesiyle de bir görüşmesi olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak bilgimiz sınırlı ama şu da var ki Nalan ile Muzo arasında bir ip kuruluyor gibi. Muzo, babasına bir an önce düğünün olması gerektiğini söylüyor.

Bir yandan Sedat’ın yine Cana’nın oyununa düştüğünü de gördük. Muhtemelen ikili evlenmeden önce bu durum bir kez daha ortaya çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin