Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm 1.fragmanı Yayında! Harika Bir Savaş Sahnesi Geliyor

Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda gördüğümüz savaş sahnesi bir hayli ses getirecek gibi duruyor. Son bölüm geliyor.

Oğulcan Özsezgi
28 Mayıs 2021 - 02:06
Gündem

Büyük Selçuklu Devleti’nin konu edindiği başarılı TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu için sezon sonu geldi. Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm 1.fragmanı yayınlandı ve fragmanda da sezon finali ibaresine yer verildi. Artık 34.bölümde sezon finali yapılacağı da kesinleşmiş oldu. Fakat dizi için sezon finali yapılacak demek biraz hafif kalır. Çünkü bu sezon finali final havasında bir sezon finali olacak.

Yeni sezonda hikayenin değişeceği ve oyuncuların da değişeceğini biliyoruz. Bu nedenle tam bir final havasında dizinin son bölümü yayınlanacak diyebiliriz. Yeni sezonda Sultan Alparslan konu edinecek.

Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm 1.fragmanı Kuvel Kalesi’nin Fethini Gösteriyor

Yeni bölümde uzun süredir uğraşılan Kuvel Kalesi konu edinecek. Melihşah sonunda kalenin fethi için emir verecek ve ordusuyla beraber bir taaruza geçecek. Zaten yeni fragmanda da üzerinde durulan kısım tam da burası.

Fragmanda çok büyük bir savaş yapılacağını görüyoruz. Tabii ki baştan beridir Bizans ordularına karşı mücadele eden Melihşah yine aynı şekilde savaşı da Bizans ordularıyla yapacak.

Kanlı bir savaş olacağı kesin. Fragmandan anladığımız kadarıyla sahneler oldukça başarılı çekilmiş. Tarihi hikayeye göre hikaye burada biraz farklı işlenecek gibi gözüküyor ama sonuçta savaş sahnesi izleyenleri büyüleyecek eminiz.

Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm 1.fragmanı zaten son bölüm için sonun bir öncesi fragmanı. Başta söylediğimiz gibi diziyi final yapmış olarak görebiliriz. Yeni sezonda gelecek yeni karakterler ve yeni hikaye ile aynı başarı yakalanır mı bilinmez.

Sonuçta izleyici birinci sezonu benimsedi. İkinci sezonda yeni oyunculara yer verilmesi, belki ilginin biraz daha düşmesine neden olabilir. Yeni sezonda bunu daha iyi göreceğiz. Ama biraz beklememiz gerekecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin