Gönül Dağı için Sürpriz Karar! Özel Bölüm Geliyor

Gönül Dağı hayranlarının sevineceği bir haberimiz var. Dizi sezon finali yapacak ama bu arada özel bir bölüm yayınlanacak. Özel bölüm hakkında detaylar.

Oğulcan Özsezgi
28 Mayıs 2021 - 01:05
Gündem

Gönül Dağı dizisi harika bir sezonu geride bırakmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı her hafta zirveye oynayan dizi, bu hafta sezon finali yapacak ve birçok dizide olduğu gibi yazı ekrana gelmeyecek.

Dizi Haziran ayı olmadan sezon finali yapıyor olsa da sürpriz bir karar alındığı ortaya çıktı. Özel bir bölüm gelecek ve dizinin hayranlarına sürpriz yapılacak. Özel bölümün neden yapılacağı konusunda da bilgiler var.

Gönül Dağı Özel Bölümüne Özel Konuk

Dizinin özel bölümü, kurban bayramı için çekilen bölüm olacak. Kurban Bayramı özel bölümünde tabii ki konunun da bayram olması bekleniyor. Şen şakrak bir bölüm geçeceğini düşünüyoruz.

Bu özel bölümde özel bir konuk diziye dahil olacak. Sonradan dizide devam etme ihtimali olur mu olmaz mı bilmiyoruz ama dizide usta oyuncu Zerrin Sümer’i göreceğiz.

Zerrin Sümer’in daha önce de benzer yöresel dizilerde rol aldığı ve bu alanda performansının çok beğenildiğini biliyoruz. Usta oyuncunun hangi karaktere rol vereceği konusunda da bilgi verildi.

Buna göre usta oyuncu dizide Dürdane karakterine yer verilecek. Karakterin nasıl bir rol üstleneceği konusunda ise detaylar ortaya çıkmadı. Eğlenceli bir bölüm beklediğimizi söylemiştik. Muhtemelen yeni karakterde bu yönde bir karakter olarak diziye dahil olacak.

21-05/28/gonul-dagi-2.jpg

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak işte o konuda bilgi yok. Öyle ki çok iddialı bir sezon finali bekliyoruz. Dilek ile Taner’in ayrılığını göreceğiz. Dilek’in İstanbul’a taşınma durumu olacak.

Haliyle diziden kimin ayrılabileceği konusunda ucu açık bazı sorular var. Bunları da ancak yeni sezonda öğreneceğiz. Şimdilik yorum yok diyelim ve yeni sezona, ipuçlarına kadar bekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin