Sadakatsiz 31.bölüm 2.fragmanı Geldi! Başa Dönüyoruz

Sadakatsiz 31.bölüm 2.fragmanı da yayında. Yeni bölümde Derin ile Volkan arasındaki yakınlaşmaya şahit olacağız. Derin hakkında öğreneceklerimiz ilginç olacak.

Oğulcan Özsezgi
28 Mayıs 2021 - 00:34
Gündem

Son haftalarda iki kez yeni bölümü yayınlanmayan Sadakatsiz, öyle böyle bu sezonu bitirmeye hazırlanıyor. 2 Haziran’da yayınlanacak olan bölüm, dizi için artık final bölümü olacak. Sezona veda edecek olan dizi için fragman da yayınlandı. Sadakatsiz 31.bölüm 2.fragmanı, ilk fragmana göre çok daha fazla şey anlatıyor.

Birinci fragmanda her şey geçmiş hikayeye dönecek demiştik. Yine aynı durumda bir fragman gelmiş durumda. Fakat bu kez öğrendiklerimiz Derin’e olan nefretin biraz daha azalmasını sağlayacak. Öyle ki bazı gerçekler, Derin ile Volkan’ın tanışma hikayesinin biraz daha farklı olacağını gösteriyor.

Sadakatsiz 31.bölüm 2.fragmanı, Derin Şok Gerçekle Yüzleşir

Fragmanda Volkan ile Derin’in tanışma hikayesine doğru bir geri dönüş yapıldığı üzerinde durulmuş. Tanışan ve kısa süre içerisinde yakınlaşan ikilide Derin, hayatını aşkını bulduğunu sanıyor.

Bir hayli yakınlaşan ikilide Derin, öğrendikleri sonrasında ise şok oluyor. Derin, Volkan’ın gömleğini kaldırırken yere bir yüzük düşüyor. Yere düşen yüzük sonrasında Derin yüzüğü buluyor ve içinde Asya yazdığını görüyor.

Derin, Volkan’a Asya’nın kim olduğunu soruyor ve bu sahnede bir hayli şaşırdığını anlıyoruz. Yani yeni fragman bize sadece Derin ile Volkan’ın nasıl tanıştığının detaylarını göstermiyor.

Derin’in ilk etapta Volkan’ın evli olmadığını da anlamamızı sağlıyor. Biraz daha geriye giden dizinin sezon finalini de böyle bitireceğini anlıyoruz. Belki biraz daha sönük geçecek olan sezon finalinin, başka nasıl sürprizler yapacağını bölüm yayınlandığı zaman göreceğiz.

Sadakatsiz 31.bölüm 2.fragmanı ile gelen ipuçları şimdilik sadece bunlar. Muhtemelen başka bir fragman yayınlanmayacak. Ayrıca hala kimler gidecek ya da kimler gelecek bilmiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin