Arka Sokaklar Final Tarihi Belli Oldu!

Arka Sokaklar final tarihi ortaya çıktı. Dizinin bu sene de sezon finaline hazırlandığını görüyoruz. Yeni sezon öncesinde neler yaşanacak? Dizi finali ne zaman?

Oğulcan Özsezgi
28 Mayıs 2021 - 00:28
Gündem

Türk dizi tarihinin en uzun süre devam eden projelerinden biri olmayı başaran Arka Sokaklar için bir türlü bitti demek mümkün olmuyor. Dizinin hikayesi de tıkansa bir şekilde açılıyor ve yoluna devam ediyor. Dolu dizgin devam eden dizi için sezon finali tarihi ise sonunda ortaya çıktı. Arka Sokaklar final tarihine çok kalmadığını öğrendik.

Fakat dediğimiz gibi yine bu final de sezon finali olacak. Zaten daha önce dizinin yeni sezonda da devam edeceğini paylaşmıştık. Bu konuda bazı bilgilerin sızmış olduğunu da söylemiştik. Şimdi sezon finali için tarih ve hangi bölümde final olacağı gibi konular gün yüzüne çıktı.

Arka Sokaklar Final Ne Zaman?

Son sızıntılara göre dizi birkaç bölüm daha bu sezonda devam edecek. 15 yıllık dizi diğer sezon yapımlarına göre bir tık daha geç final yapmış olacak. Söylenen dizinin 18 Haziran’da final yapacağı.

Hafta bazında baktığımız zaman bu durumda sezon finali 594.bölüme denk geliyor. Birkaç bölüm daha dizinin devam edecek olması nedeniyle Arka Sokaklar sezon finali nasıl sonuçlanacak bilmiyoruz.

Ali ile Pınar arasında yaşanan gerilim ve sonrasında Rıza Baba, Ali’yi evden kovuyordu. Yeni bölüm fragmanında bunu görmüştük. Belki de Ali ya da Pınar karakterlerinden birisi diziden ayrılabilir. Belki sezon sonu sürprizi bu olur.

21-05/28/arka-sokaklar-final.jpg

Diğer taraftan genç oyuncuların diziye dahil olabileceği ve ekipten de bazı isimlerin değişeceği iddiası da var. Zaten değişimlere alıştık. 15 senede diziye kimler geldi kimler gitti. Baştan izlemeye kalktığınız zaman, son bölüme geldiğinizde adeta bir ömür işlenmiş gibi hissediyorsunuz.

Şimdi yeni sezonu bekleyelim ve dizi daha kaç sene devam edecek görelim. Hala sonunda ne olacak ve ne zaman bitecek bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin