Luke Cage'in yıldızı Mike Colter The Good Fight 2. sezonda!

Mike Colter, The Good Wife'taki Lemond Bishop karakteriyle bu kez The Good Fight'a konuk oluyor.

Volkan Küçükel
24 Mart 2018 - 22:56
Gündem

The Good Wife hayranlarının favori karakterlerinden birisi daha "The Good Fight" yolunda!

CBS'in uzun soluklu hukuk draması The Good Wife'ın spin-off'u ve CBS All Access platformunun orijinal senaryolu ilk dizisi olma niteliklerini taşıyan The Good Fight'ın oyuncu kadrosuna Mike Colter da katıldı.

THE GOOD FIGHT'A THE GOOD WIFE'DAN YENİ ZİYARETÇİ: MIKE COLTER

Son dönemde Netflix'in Marvel dizisi Luke Cage'de ana karakter olarak izlediğimiz aktör, dizinin ikinci sezonunda The Good Wife'taki Lemond Bishop rolüyle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

Chicagolu bir uyuşturucu baronu olan Lemond Bishop, Lockhart/Gardner'ın anlaşmazlığa yol açan önemli bir müşterisiydi. Karakteri son olarak altıncı sezonda tutuklanırken görmüştük.

İlk olarak The Good Wife'ın birinci sezonunun sonlarına doğru hikayeye giren karakter, dizinin ilk altı sezonu boyunca toplamda 21 bölümde karşımıza çıktı.

18-03/24/mikecolter.jpg

Karakteri bu kez Christine Baranski ve Cush Jumbo'nun başrollerini paylaştığı The Good Fight'ta izleyeceğiz. Bishop'ın hikayeye nasıl dahil olacağı şimdilik belirsiz.

The Good Wife'ın ardından Netflix'in Marvel dizileriyle oldukça yoğun günler geçiren Colter ilk olarak Jessica Jones dizisinde süper kahraman Luke Cage olarak rol almış, ardından karakterin kendi dizisi Luke Cage'de karşımıza çıkmıştı. Son olarak Neflix'in Marvel kahramanlarını bir araya toplayan The Defenders'ta (Koruyucular) rol alan aktörün Luke Cage dizisinin ikinci sezon bölümleri Haziran ayı içinde izleyicilerle buluşacak.

Colter son olarak Fox 2000'in inanç temelli temaya sahip, çekimleri devam eden Chrissy Metz'li The Impossible filminin kadrosuna katılmıştı. Oyuncunun yakın zamandaki projeleri sadece bunlarla sınırlı değil. Aktör, İsrailli yönetmen Guy Nattiv'in Skin filminde Jamie Bell ve Danielle McDonald ile birlikte kamera karşısına geçecek.

THE GOOD FIGHT 2. SEZON BAŞLADI

The Good Fight'ın 04 Mart'ta başlayan ikinci sezonunda üç bölümü geride bıraktık. Dizi, sezonun dördüncü bölümü "Day 429" ile 25 Mart'ta kaldığı yerden devam edecek. 

"The Good Fight" 2. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin