SuperMansion 3. sezon fragmanı ve başlangıç tarihi!

Sony Crackle'ın animasyon dizisi SuperMansion için 3. sezon fragmanı yayınlandı. Peki, yeni sezon ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
25 Mart 2018 - 00:00
Gündem

Sony Pictures Entertainment'a bağlı online yayın platformu Sony Crackle'ın stop-motion tekniğiyle hazırlanan Emmy adayı animasyon dizisi "SuperMansion"ın 3. sezon başlangıç tarihi belli olurken, yeni sezon için ilk fragman da yayınlandı.

SUPERMANSION 3. SEZON 07 MAYIS'TA BAŞLIYOR

Anaheim'de düzenlenen WonderCon 2018'de düzenlenen panelde dizinin bir dakika süreli fragmanı takipçilerle paylaşılırken, 22'şer dakikalık 6 bölümden oluşacak üçüncü sezonun başlangıç tarihi 07 Mayıs olarak duyuruldu. Bölümler haftalık olarak izleyicilerle buluşacak.

Yeni sezonda kahramanlar ve kötüler, dünyada hiç bitmeyen kötülükle savaşacaklarsa birlikte yaşamayı ve çalışmayı öğrenmek zorundadırlar.

18-03/25/supermansion-3-sezon-posteri-1521928436.jpg

Bryan Cranston (Breaking Bad), Keegan-Michael Key (Key & Peele), Chris Pine (Star Trek), Jillian Bell (22 Jump Street), Yvette Nicole Brown, Heidi Gardner, Tucker Gilmore (Frozen) ve aynı zamanda senarist olan Zeb Wells seslendirme sanatçıları olarak yeni sezon için geri dönecek isimler.

Stoopid Buddy Studios'tan Zeb Wells ve Matthew Senreigh ikilisinin yaratıcısı olduğu dizide bu ikiliyle birlikte Seth Green, John Harvatine IV, Eric Towner ve Moon Shot Entertainment'tan Bryan Cranston & James Degus yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Dizinin dağıtımı Sony Pictures Television tarafından gerçekleştiriliyor.

SuperMansion'ın WonderCon'da gerçekleşen paneline Heidi Gardner (Saturday Night Live), Yvette Nicole Brown (Community) ve Breckin Meyer (Robot Chicken) ile birlikte ortak yaratıcı/yürütücü yapımcılar Zeb Wells (The Amazing Spider-Man, Robot Chicken), Matthew Senreich (Robot Chicken) ve yönetmen Nick Simotas (Back at the Barnyard) katıldılar.

"SuperMansion" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin