MacGyver 3. sezon onayını aldı!

CBS'in macera-aksiyon türündeki dizisi MacGyver kanaldan 3. sezon onayını kaptı.

Volkan Küçükel
30 Nisan 2018 - 16:56
Gündem

1980'li yılların kült dizileri arasına ismini yazdıran MacGyver'ın günümüze uyarlanmış aynı isimli yeni versiyonu CBS'ten 3. sezon onayını aldı.

MACGYVER YENİ SEZONDA DA DEVAM EDECEK!

Amerikan hükümetinin içinde oluşturduğu gizli teşkilatta görev yapan ve sıradışı sorun çözme teknikleriyle bir çok hayat kurtarıp görevlerin üstesinden başarıyla gelen MacGyver'ın yeni maceralarını izlediğimiz dizinin yeni sezon bölümlerinin önümüzdeki sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

MACGYVER REYTİNGLERİ

İkinci sezon finali yaklaşmakta olan dizi, izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.85 reyting oranı ve 6.960 milyon izleyici ortalamalarını elde etmiş durumda.

18-05/01/macgyver-2-sezon.jpg

Dizinin izlenme oranları geçtiğimiz sezona kıyasla yüzde 21 ve yüzde 7 oranlarında düşüş göstermiş olsa da özellikle toplam izleyici sayısında elde edilen rakamlar diziye yeni sezon onayını getirdi.

MACGYVER OYUNCU KADROSU VE KAMERA ARKASI EKİP

CBS Television Studios ve Lionsgate ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Lucas Till, George Eads, Sandrine Holt, Tristin Mays ve Justin Hires gibi isimler bulunuyor.

James Wan, Peter Lenkov, Craig O'Neill, Henry Winkler, Lee Zlotoff ve Michael Clear ise yapımın yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin