Madam Secretary 6. sezon olacak mı?

Madam Secretary 6. ve final sezonuyla ekranlarda olacak. Final sezonu detayları...

Dışişleri Bakanı olarak göreve başlayan Elizabeth'in bir yandan bu görevi kabul ederek doğru karar verip veremediğini sorgularken diğer yandan pek çok karışık politik meseleyle ilgilenmek zorunda kalmasını konu edinen "Madam Secretary"nin 6. sezonunun olacağı kesinleşti.

MADAM SECRETARY İLE SON BİR SEZON!

Yeni sezon onayı alan dizinin bu sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu.

Final sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizinin 1. ve 4. sezonları 22, 2 ve 3. sezonları 23, 5. sezonu ise 20 bölümden oluşmakta.

19-07/08/madam-secretary-final-sezonu.jpg

Politika ve entrikanın iç içe olduğu beşinci sezonda ünlü oyuncu Téa Leoni'nin canlandırdığı, başına buyruk Dışişleri Bakanı Elizabeth Faulkner McCord'un profesyonel ve kişisel hayatı arasındaki dengeyi korumaya çalışmasını izledik.

MADAM SECRETARY REYTİNGLERİ

Madam Secretary'nin son sezonu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.56 reyting ve 5.41 milyon izleyici ortalamasını elde ederken bir önceki sezonuna göre sırasıyla %9 ve %12'lik düşüş gösterdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin