Dirty John 2. sezon olacak mı?

Dirty John 2. sezonuyla ekranlarda olacak.

Bravo kanalının gerçek suç olaylarından uyarlanan antoloji türündeki "Dirty John" dizisinin ikinci sezonu olacak.

DIRTY JOHN EKRANLARA DÖNECEK!

Kanal, diziye henüz başlamadan iki sezonluk resmi onay vermişti.

Universal Cable Productions, Los Angeles Times Studios ve Atlas Entertainment ortak yapımcılığında; Chance ortak yaratıcısı Alexandra Cunningham'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; Los Angeles Times gazetesi muhabiri Christopher Goffard'ın makalelerine ve ilgi gören gerçek suç olaylarını konu edinen podcast'ine dayanıyor.

19-07/08/dirty-john-2-sezon.jpg

"DIRTY JOHN" DİZİSİNİN KONUSU

Her sezon farklı bir hikayeyi sunacak Dirty John'un ilk sezonunun konusu kısaca şöyle:

Debra Newell (Britton), Orange County'de yaşayan başarılı bir iç tasarımcı ve bekar bir annedir. Newell, karizmatik görünümlü John Meehan ile duygusal bir yakınlaşma içine girmesinin ardından kendisini manipülasyon, yadsıma ve sırlarla dolu bir döngünün içinde bulacaktır.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Britton ve Cunningham ile birlikte Atlas Entertainment'tan Richard Suckle & Charles Roven, Los Angeles Times Studios'tan Mark Herzog, Christopher G. Cowen ve Chris Argentieri gibi isimler bulunuyor.

DIRTY JOHN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin ikinci sezon başlangıç tarihi henüz duyurulmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin