The Last OG dizisinin 3. sezonu olacak mı?

The Last OG dizisine yeni sezon onayı çıktı. The Last OG 3. sezon detayları...

Jordan Peele ve John Carcieri ikilisinin yaratıcısı olduğu TBS komedisi "The Last O.G." için 3. sezon onayı çıktı!

THE LAST O.G İÇİN YENİ SEZON ONAYI!

Yeni sezon onayını cebine koyan dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekranlarda olacağı henüz duyurulmadı.

THE LAST O.G.'NİN DİKKAT ÇEKEN REYTİNGLERİ

Prömiyerinde elde ettiği izlenme oranları ile TBS'in 2015'ten bu yana gerçekleşen en iyi komedi dizisi açılışına imza atan dizi ayrıca 2018'in en iyi kablolu kanal komedisi rakamlarına ulaşmıştı.

19-07/08/the-last-og-yeni-sezon-onayi.jpg

Tracy Morgan, Jordan Peele, Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, Saladin Patterson ve Joel Zadak'ı yürütücü yapımcı kadrosunda bulunduran The Last O.G.'nin hikayesi; 15 yıl sonra hapishaneden çıkan ancak geri döndüğünde değişmiş ve alışık olmadığı bir dünyayla karşılaşan Tray (Morgan) karakteri üzerine odaklanıyor. Brooklyn'e dönüş yapan Tray, eski kız arkadaşı Shay'ın (Haddish) başka bir adamla evlendiğini ve varlığından haber olmadığı ikiz çocuklarının Shay ve yeni kocası tarafından büyütülmekte olduğunu öğrenir.

The Last O.G.'nin oyuncu kadrosunda Tracy Morgan ve Tiffany Haddish dışında Cedric the Entertainer, Allen Maldonado, Ryan Gaul, Taylor Mosby, Dante Hoagland, Joel Marsh Garland, Gino Vento, Derek Gaines ve Daniel J. Watts gibi isimler bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin