Madame Hydra, Marvel's Agents of SHIELD'e geliyor!

Captain America çizgi romanları ile 1969 yılında tanıştığımız Madame Hydra, Agents of SHIELD'a konuk oluyor.

Berfu Özlen
04 Nisan 2017 - 17:44
Yeni Bölüm

ABC ve Marvel'in, geçtiğimiz hafta katıldıkları WonderCon'da yayınladıkları Agent of SHIELD'ın önümüzdeki bölümünde, geçmiş çizgi romanlardan tanıdığımız Madame Hydra tanıtıldı.

Viper adıyla da bilinen Marvel kötüsü Madame Hydra'ya dizide, daha önce Agnes Kitsworth ve Life Model Decoy Aida'yı canlandıran Mallory Jansen hayat verecek.

Güçlü, seksi ve korkutucu!

Madame Hydra ile ilgili dizinin yapımcıları Jed Whedon ve Maurissa Tancharoen "Madem Hydra'yı ekranlara geri döndürüyoruz bari bunu hatırlanacak bir şekilde yapalım" şeklinde konuştu ve ekledi, "Madame Hydra gücün, seksapelin ve korkutuculuğun mükemmel bir kombinasyonu. Mallaroy'nin önüne bir çok zorluk koyduk ve hepsinin altından kalkabildi. Dizinin hayranlarının onun nasıl bir Madame Hydra olacağını görmesi için çok heyecanlıyız."

Dizinin oyuncu kadrosu

Mallory Jansen dışında dizide, Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons ve John Hannah bulunuyor.

Madame Hydra'yı bu akşam yayınlanacak 4. sezon 16. bölümde izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin