Star Trek: Discovery'de ana karakter tanıtıldı

The Walking Dead'den tanıdığımız Sonequa Martin-Green'in hayata geçireceği Michael Burnham karakteri tanıtıldı.

Berfu Özlen
04 Nisan 2017 - 16:55
Gündem

Geçtiğimiz gün Star Trek: Discovery'nin twitter hesabından yapılan açıklama ile, dizinin başrol oyuncusunun karakteri tanıtıldı.

Dizinin twitter hesabından atılan twitte, "Yürüyenlerden Klingonlara -Star Trek: Discovery resmi olarak Sonequa Martin-Green'i Kumandan Michael Burnham olarak karşılıyor" dendi. Aralık ayında, o zamanlar henüz diziden ayrılmamış olan yapımcı Bryan Fuller, dizinin ana karakterinin bir kadın olacağını söylemişti. Martin- Green ise Aralık ayında kadroya dahil oldu.

17-04/04/screenshot_2.jpg

Kadroda başka kimler var?

Dizinin oyuncu kadrosu bir hayli kalabalık. True Blood'dan tanıdığımız James Frain, Spock'un babası Sarek rolünde karşımıza çıkacak. 30 Rock ile ismini duyuran Maulik Pancholy ise Dr. Nambue karakteri ile ekranlara gelecek. Jason Isaacs, Kapttan Lorca rolünde görev alacakken, Michelle Yeoh da Shenzhou kaptanı olarak rol alacak.

Yapım bir çok kez ertelendi

Yeni Star Trek dizisi 2017'nin başlarında yayınlanacak şekilde planlanmış ancak iki sefer ertelemeye gidilmişti. Yapımın yaz sonu ya da Eylül başı gibi ekranlara gelmesi bekleniyor.

Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin