Madame Web filminden yeni görseller yayınlandı!

Marvel Evreni’nin en esrarengiz kahramanlarından Cassandra Webb’in köken hikayesi Madame Web filminden yeni görseller yayınlandı.

Volkan Usta
12 Ocak 2024 - 17:32
Gündem

Marvel Evreni’nin en esrarengiz kahramanlarından Cassandra Webb'in hikayesini anlatan Madame Web beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Manhattan'da paramedik bir sağlık görevlisi olarak çalışan Cassandra, sezgi yetenekleri ile gelecekte olacakları görmeye başlar. Geçmişiyle ilgili ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken, güçlü yeteneklere sahip olan üç genç kadınla bir bağ kurar... Bu üç genç kadın hayatlarını tehdit eden bu ölümcül maceradan sağ çıkabilirlerse ileride farklı süper kahramanlara evrileceklerdir.

Aksiyon dolu filmde, ünlü oyuncu Dakota Johnson’ın Cassandra Webb’i canlandırırken, Johson’a Sydney Sweeney, Isabela Merced ve Celeste O’Connor gibi isimlere eşlik ediyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Madame Web”, 16 Şubat’ta vizyonda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin