"Ölümlü Dünya 2" yılın en iyi filmi seçildi!

Yönetmenliğini Ali Atay'ın, senaryosunu Atay'ın yanı sıra Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin üstlendiği "Ölümlü Dünya 2" en prestijli öğrenci ödüllerinden olan Yılın Yıldızları'nda yılın en iyi filmi seçildi. Ölümlü Dünya 2'nin konusu ne? Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girdi? Ölümlü Dünya 2'de kimler oynuyor?

Berfin Sengil
12 Ocak 2024 - 16:45
Viral

Gişede iyi bir başarıya imza atan Ölümlü Dünya 2 filmi Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından övgüye layık görüldü. Yılın Yıldızları adı verilen ve öğrenci ödüllerinde oldukça prestij sahibi olan ödüllerde 'Yılın En Filmi' olarak Ölümlü Dünya 2 seçildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen, Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde, 'Yılın En İyi Filmi' ödülü için yılın en iyi açılışını yapan Ölümlü Dünya 2 seçilirken, ödülü de törene katılım sağlayan filmin oyuncularından Özgür Emre Yıldırım aldı.

Yapımını TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin üstlendiği filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin