Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Meselesi film galası ünlü akınına uğradı!

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve başrollerinde Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Erkan Petekkaya ve Nursel Köse gibi isimlerin rol aldığı Prestij Meselesi filminin galası yapıldı. Galaya ünlüler akın etti. Prestij Meselesi filminin konusu ne? Prestij Meselesi filmi ne zaman yayınlanacak? Prestij Meselesi filmi nerede yayınlanacak?

Uzun bir aradan sonra sinemaya dönüş yapan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi "Prestij Meselesi"nin galası dün gece yapıldı. Kırmızıgül filmi için "Bu umutsuzluk içinde film hem bize hem ülkeye çok iyi gelecek" yorumunu yaparken, filmin 3 Şubat'ta Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu ve Azerbaycan'da da gösterime gireceğini söyledi.

23-02/02/1.jpg

Başrollerinde Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Erkan Petekkaya ve Nursel Köse gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film galası büyük ilgi gördü. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen, müzik ve sinema dünyasından çok sayıda ismin katıldığı galadaki basın açıklamasında Kırmızıgül, "Bu yıllar önce yaşanmış ve gerçek bir hikaye. Benim için hiçbir zaman eskimeyen bir hikaye olarak kalacak" ifadelerini kullandı.

"BU UMUTSUZLUK İÇİNDE FİLM HEM BİZE HEM DE ÜLKEYE ÇOK İYİ GELECEK"

Kırmızıgül, bu filmin kendisi için ömür boyu farklı bir anlam taşıyacağını vurgulayarak, "Yola çıkışın ilk hikayesi var burada. Sevgili Özcan Deniz'in, Hilmi Topaloğlu'nun, benim ve Haluk Levent'in yaşadığı gerçek bir umut hikayesi." şeklinde konuştu. Filmin 3 Şubat'ta Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu ve Azerbaycan'da da gösterime gireceği bilgisini paylaşan Kırmızıgül, "Bu umutsuzluk içinde film hem bize hem ülkeye çok iyi gelecek" dedi.

23-02/02/2.jpg

PRESTIJ MÜZİK DÖNEMİNİ ANLATIYOR!

Başrollerinde Engin Hepileri, Eser Yenenler ve Aslıhan Güner'in oynadığı Prestij Meselesi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu ediyor. Filmde Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, Hilmi Topaloğlu ile çıktıkları yolculuğa odaklanılıyor.

23-02/02/5.jpg

Gerçek bir umut hikayesi Prestij Meselesi filmi 3 Şubat'ta sadece sinemalarda!

PRESTİJ MESELESİ FİLMİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

Mahsun Kırmızıgül'ün filmine ünlüler dünyasından da ilgi büyüktü. Galaya bir çok ünlü isim katıldı. Başta, Edis, Funda Arar, Febyo Taşel, Demet Akalın - Okan Kurt, Halil Ergün, Sefo, Ahmet Selçuk İlkan, Orhan Gencebay, Yağmur Tanrısevsin, Eser- Berfu Yenerler olmak üzere film ilgi odağı oldu. 

23-02/02/4.jpg

Gala gecesinden çok özel kareler için TIKLAYIN!

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin