Man of the House dizisinin oyuncu kadrosu tamamlanıyor!

ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği Man of the House'un oyuncu kadrosuna son olarak Jenna Ortega katıldı. Man of the House dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 00:51
Gündem

ABC Studios ile yeni projeler yaratma konusunda sözleşmesi bulunan Kerry Washington'ın Simpson Street'i, Gaile Berman'ın The Jackal Group'u ve ABC Studios'un arkasında olduğu komedi dizisi projesi "Man of the House"un oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Alyson Hannigan (How I Met Yout Mother) ve Leslie Bibb (American Housewife) ikilisini daha önceden kadrosuna katan dizinin en yeni oyuncusu Stuck in the Middle dizisinin genç yıldızı Jenna Ortega oldu.

18-03/31/stuck-in-the-middle-1522450813.jpg

"MAN OF THE HOUSE" DİZİSİNİN KONUSU NE?

Vijal Patel (Black-ish) ve Frank Pines (Baby Daddy) ikilisinin Pines'ın gerçek hayatından esinlenerek senaryosunu kaleme aldıkları dizinin hikayesi; yakın zamanda boşanmış ve çocuklarını tek bir çatı altında yetiştirmeye karar veren iki kız kardeş Jessie (Hannigan) ve Charli'ye (Bibb) odaklanıyor.

Yaşça en büyük ve tek erkek çocuk, şimdi tamamen kadınlarla çevrili olduğu bir dünyada erkekliğin ne demek olduğunu anlamaya bırakılmıştır.

18-03/31/alyson-hannigan.jpg

Jenna Ortega'yı dizide Charli'nin kuzenleriyle birlikte yaşama konusunda uyum sorunu çeken 15 yaşındaki kızı Elena karakteriyle izleyeceğiz.

Üçüncü sezonu sonunda final yapacak Disney Channel dizisi Stuck in the Middle'da Harley Diaz karakteriyle izlediğimiz Ortega ayrıca The CW'nun sevilen dizisi Jane the Virgin'de genç Jane olarak karşımıza çıktı.

18-03/31/leslie-bibb.jpg

Richie Keen'in (Shameless, It's Always Sunny in Philadelphia) pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Patel, Pines, Gail Berman, Joe Earley ve Kerry Washington gibi isimler bulunuyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin