True Detective 3. sezon öncesi ayrılık!

True Detective 3. sezonun ilk iki bölümünü yöneten Jeremy Saulnier kadrodan ayrıldı ve yerine Daniel Sackheim ile anlaşıldı.

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 11:00
Gündem

HBO'nun popüler dizisi True Detective'in 3. sezon çekimleri sürerken kamera arkasında bir değişim yaşandı.

TRUE DETECTIVE 3. SEZONDA KAMERA ARKASINDA DEĞİŞİM VAR!

HBO'dan yapılan açıklama şöyle:

"Yönetmen ve yürütücü yapımcı Jeremy Saulnier, True Detective'in 3. sezonunun ilk iki bölümünün yönetmenliğini gerçekleştirdi ve ardından takvimsel nedenlerden ötürü prodüksiyon ekibinden ayrıldı.

Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Nic Pizzolatto ile birlikte Daniel Sackheim yeni yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak ekibe dahil oldu."

Jeremy Saulnier'in sezonun ilk üç bölümünü yönetmesi bekleniyordu ancak gerçekleşen değişiklikle bu sayı ikide kalmış oldu.

18-03/31/daniel_sackheim_jeremy_saulnier.jpg

Kadroya yeni dahil olan Sachkeim'in televizyon kariyerinde yönetmen olarak iş yaptığı yapımlar arasında Ozark, Better Call Saul, The Man in the High Castle, Fear the Walking Dead ve Game of Thrones gibi önemli diziler bulunuyor. Sackheim son olarak Hulu'nun The First dizisinin bir bölümü için yönetmen koltuğuna oturmuştu.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Ozarks'ın kalbinde cereyan eden ürkütücü bir suç öyküsünün anlatılacağı True Detective'in yeni sezon hikayesinde; on yıllar boyunca derinleşen gizem ve olaylar üç farklı zaman diliminde izleyicilere aktarılacak.

Mahershala Ali ve Carmen Ejogo ile birlikte Stephen Dorff, Scoot McNairy, Mamie Gummer ve Ray Fisher yeni sezonun oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

True Detective'in yeni sezonu 2019'dan önce ekranlarda olmayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin