Manifest 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

NBC kanalının uzun zamandır merakla beklenen dizisi Manifest'in ekran serüveni sürüyor. Manifest 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölümde neler olacak?

2013 yılında Jamaika'dan New York JFK Havalimanı'na doğru yola çıkan Montego Air 828 sefer sayılı uçağın radardan kaybolup tam beş yıl sonrasında hiçbir şey olmamış gibi 191 kişiden oluşan yolcu topluluğuyla New York yakınlarında küçük bir havaalanına inmesiyle gelişen olayları konu edinen NBC'nin yeni sezon dizilerinden "Manifest"in ekran serüveni sürüyor.

MANIFEST 1. SEZON 2. BÖLÜM GERİDE KALDI! BÖLÜM REYTİNGLERİ

24 Eylül'de ekranlara gelen açılış bölümüyle izleyicilerden büyük ilgi gören; oyuncu kadrosunda Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Parveen Kaur ve Luna Blaise gibi isimleri bulunduran dizinin hikayesi ikinci bölümünde tüm gizemini korurken izleyicilerin zihninde yeni soru işaretleri yarattı. Hikayenin ana gizeminin dışında ilk bölümde olduğu gibi bir de polisiye vakanın çözümlenmesini izledik.

Dizi, "Reentry" isimli bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.8 reyting oranı ve 8.45 milyon izleyici ile yine iyi rakamlar elde etti ve günün en çok izlenen dizisi oldu.

18-10/03/manisfest-1-sezon-3-bolum-fotograf3.jpg

MANIFEST 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Manifest yeni bölümü "Turbulance" ile 08 Ekim Pazartesi akşamı NBC'de kaldığı yerden devam edecek.

Peki, sezonun üçüncü bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

18-10/03/manisfest-1-sezon-3-bolum-fotograf.jpg

MANIFEST 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın yolcuları ile ilgili gizem her geçen gün daha da karmaşık bir hale bürünmektedir. Tüm yolcular artık kendilerini tehlike içinde hissetmeye başlarlar.

Ben (Josh Dallas) ve Michaela (Melissa Roxburgh), 828 no'lu uçuşa bağlı olduğu korkusuyla şok edici bir cinayeti soruşturmaktadır.

18-10/03/manisfest-1-sezon-3-bolum-fotograf5.jpg

Ben, yokluğu sırasında Grace'in (Athena Karkanis) yaşadıklarını kabullenmeye çabalarken; Olive (Luna Blaise) ve Cal (Jack Messina) ise beş buçuk yılın ardından ikiz olmanın düşündüklerinden daha zor olduğunu fark etmeye başlarlar.

18-10/03/manisfest-1-sezon-3-bolum-fotograf4.jpg

"Manifest" 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin